A co na to mój mąż :D
Printable View
i już sie zrobił skandal !!
Ale tak to jest jak ludzie wyposzczeni i czytają bez zrozumienia :P
Albo głodni:D
Powitać :)
Wybaczcie ale mieszkanie w 3 miejscach ma właśnie takie wady że nawet na forum nie ma kiedy zajrzeć :/
Potwierdzam: Venom + 1 osoba towarzysząca.
Ja wiem że nie mogę niczego wymagać, ale jak będzie taka opcja to ja bardzo chętnie się zaloguję tam gdzie ostatnio :D To był ten bonusowy domek kawałek dalej. Jeśli nie ma takiej opcji to sam nie wiem ... Ale uprzedzam że wprawdzie osoba towarzysząca inna, ale poziom wtajemniczenia ten sam, albo i wyższy ;) Kto był ostatnio ten wie ;) Także potencjalni współlokatorzy muszą się liczyć z pewnymi efektami ubocznymi przebywania w moim towarzystwie. Ale obiecuję że tym razem stanę na głowie żeby się nie spóźnić i żeby wszyscy mieli równe szanse :D
Pzdr
Piotrek dopisz jeszcze 2 osoby od nas Michał "Sałata"+ dziewczyna .Mój person Ci dopłaci za te dwie osoby
i dopisz Piterek + Asia :)
Ważny komunikat.
O kolejności przydziału do pokoju będzie decydowała data waszej wpłaty. Wiec wszelkie wnioski o przydział do pokoju będą rozpatrywane wg tego kryterium. Na dziś dzień mam juz wpłaty od 22 osób. Proszę przekazać do osób nie mających dostępu do forum.
I drugi ważny komunikat.
Osoby przyjezdzające na jeden dzień z tytułu przypisani są do pozostałych domków ( oczywiście osobne pokoje itp itd. )
Ja być może przyjadę z osobą towarzyszącą :P - Piotrek dopisz +1 z ?
cos sie zdupiło na forum i nie moge edytować pierwszego posta. Jak administratorzy cos z tym zrobią to poedytuje kto wpłacił i listę chętnych równiez.
Tymczasem proszę o cierpliwość...
Bo możliwość edycji po pewnym czasie jest blokowana :(
---------- Post added at 07:38 ---------- Previous post was at 07:34 ----------
Jest to spowodowane tym, że ludzie najpierw pisali, że mają problemy nie wiadomo jakie z Bellami. Po czasie edytowali posty, usuwali treść i wystawiali Bele na sprzedaż jako super fury.