-
Kup w elektronicznym wysokiej jakosci ekranowany kabel audio. Powiedz ze potrzebujesz na przedluzacz do sluchawek.
Ale z doswiadczenia wiem ze wyciachany ze sluchwek tez jest git :D przy niewielkich odleglosciach (kilkanascie cm) to zlotego kupowac nie trzeba.
-
"Operacja się udała - pacjent żyje i ma się bardzo dobrze" :D
Zrobiłem przy okazji dokumentację fotograficzną więc jak nikt z moich poprzedników nie będzie mógł zrobić manuala to ja mogę po weekendzie zamieścić. Tymczasem będę się delektował mp3 w mojej belli :D
-
Czekamy na foty i manual !!!
-
Na razie mam wtyczke w popielniczce a po niedzieli cos eleganckiego wkomponuje w tunel srodkowy. Ale mam dokladnie obfotosowane z opisami co i jak zrobic.
Po niedzieli tez bede mial czas na zrobienie opracowania. Ale niech najpierw koledzy sie wypowiedza zebym im w parade nie wszedl jak maja juz zrobione.
-
...to czekam z niecierpliwością na manualka, bo już mam trochę dość przeskakujących:) piosenek ze zmieniarki:)
-
Ja też zakończyłem zmianę kabelka. Mam sporo fotek i jak tylko skończę przygotowywać się do delegacji to wszystko opiszę. Przy odrobinie szczęścia i dodatkowej energii będzie to jeszcze dziś w nocy.
-
Spoko, to ja w takim razie nie bede Cie dublowac. I tak robie manuala do wymiany lozyska przod :p
Tylko opisz z wyciagnieciem ICSa bo to odwieczny problem. Jak chcesz to daj znac to podesle Ci zdjecia. Moze Ci sie przydadza.
-
Już opisałem i ładuję na serwer. Wyciągania ICSa właśnie nie opisywałem, bo jest to na forum chyba z 5 razy.
---------- Post added at 22:38 ---------- Previous post was at 22:35 ----------
Manual do ściągnięcia tutaj:
http://www.mediafire.com/?u09sxs5d9ksn5ep
w zróbtosamie pewnie za kilka dni :D
-
napisz lepiej maila do bimskiego bo on lubi zapadać w sen zimowy..... :D
-
a na jakiej zasadzie przełącza sie źródło dzwieku? Czy po wcisnieciu "CC" gra mp3 a po wcisnieciu FM gra radio?