Jak masz czas, to szansa jest.
Sedan, czy SW?
Printable View
Ja na miejscu autorki tematu wziąłbym Fiata 500 esseesse - i w cenie się zmieści i na bank klasyk w myślę nie za długiej przyszłości.
Marto,
także podpinam się pod dieslem, tylko, jeśli masz zamiar kupić używkę, musisz się liczyć z tym, że raczej z małym przebiegiem 159'ki nie kupisz, co innego benzyna, myślę, że jest większa szansa na trafienie egzemplarza z dużo mniejszym przebiegiem. Tak jak koledzy wspominali wcześniej, jeśli uda Ci się upolować zadbane auto, to będziesz jeździć i jeździć :)
Ja nie jestem kolega tylko koleżanka i jakbyś się wczytał to byś zauważył, że mi napisali, że dobry samochód to za 50 tyś, ale kto szuka ten znajduje więc powodzenia :P
Byłam w salonie, ale szkoda gadać jak zwykle mnie nie wzięli poważnie, jakby to w wieku 20 lat nie można mieć alfy 159... Pan mnie zaprowadził pod 147 i zaczął wymieniać atuty, trudno zrozumieć że chcę 159, zresztą cena jaką powiedział powaliła mnie z nóg, ale za nic w świecie nie wezmę 147. Niech sobie sam jeździ jak mu się tak podoba, ja wytrwale szukam, oblece allegro może czeka tam na mnie jakaś piękna i super szybka alfa, z ładnymi felgami czarnymi szybami..:D
147 w salonie???!!! Nowa???!!!
Nie martw się - miałem podobnie;)
W Szczecinie w Autogryfie (Salon AR) pan mi nawet powiedział na powitanie, że "najlepiej będzie jak tato sam sobie przyjdzie obejrzeć samochód, przymierzy się, zobaczy czy mu odpowiada, bo tak <<przez syna>> to nie ma co oceniać samochodu"... No comments.
Zadzwoń do Pani Izabeli z Autexu z Bydgoszczy, Oni mają teraz chyba jakąś używaną 159 w ofercie :)