Może być i spot w Gostyniu ;) a co do pierdzenia, sprawdzałeś szczelność dolotu, czy nie łapie lewego powietrza?
Printable View
Może być i spot w Gostyniu ;) a co do pierdzenia, sprawdzałeś szczelność dolotu, czy nie łapie lewego powietrza?
tak sprawdzalem i dolot ( od filtra powietrza do przepustnicy) jest strzelny. Juz mi rece opadaja powoli bo nikt nie wie co to jest a caly silnik drzy od czasu do czasu na biegu jalowym
---------- Post added at 22:32 ---------- Previous post was at 14:40 ----------
koledzy ale dzisiaj odpalilem moja Alfette i pierdziala tylko do momentu pelnego rozgrzania sie silnika. kiedy juz sie rozgrzal silnik do swojej pelnej temperatury to pierdzenie ustapilo wiec mysle ze bedzie dobrze :) i juz nie dlugo bedzie mozna sie umowic na jakis spocik gdzies co ??
Może być i Gostyń :) dziwne objawy z tym pierdzeniem podłącz pod komputer i sprawdz może są jakieś błędy
To może masz coś nie tak z sondą lambda.. Sprawdziłeś ją, napięcia albo na kompie?
tak koledzy sady sa dobre bo mialem Alfe podlaczona pod kompa i nie wszystkie bledy co byly to sa wykasowane. I jest bez zmian lekko popierduje. Ale to nic wydaje mi sie ze jej przechodzi :) wiec moze samo jej przejdzie:)
Hello Alfisty :)
Mieszkam niedaleko Jarocina i Koźmina WLKP, więc nie daleko Was :)
Pozdrawiam
Witaj witaj kolego:)
Hej :)
mam tutaj bardzo mało postów, bo więcej siedzę na AC :)
A tutaj obserwuję :) więc jestem na bieżąco z informacjami :)
Pozdrawiam
fajno czym nas wiecej tym lepiej i razniej :) oby tak dalej:):)
Dobra ja już mam alfe w domu, więc mogę skoczyć gdzieś na spotkanie do Gostynia albo jeszcze lepiej do Krzemieniewa :)