bo jest różnica i już :P
Printable View
Do kolegi z opadnietymi recami.To napisz malymi cyframi 916.
Zendery Milano :eek:
Ja znam różnicę między GTV a Gtv... ale po co ludzi na siłę edukować ;)
Napisałem poprzedniego posta bo przesadzacie trochę z tymi trzema literkami ;) Jakby GTV to był jakiś obiekt kultu. O GTV6 to bym sam się oburzył ;)
Swoją drogą... dlaczego nie nazwano pewnych modeli Gtv6 lub Gtv6TB :D (poprawcie mnie jeśli miałoby to być Gtv6tb albo Gtv6Tb)
BTW
A co z ludźmi, którzy piszą na forum: alfunia, niunia, afliczka, alfiacz, alfons lub chociażby alfa oraz alfa romeo zamiast Alfa Romeo ;)
(ups... nawet najbardziej oburzonemu w tym wątku koledze zdarzało się napisać Alfuni....)
Jakoś nie widzę wrzawy i oburzenia.
Pozdrawiam i życzę rozsądku i spokoju.. :)
Swoją drogą kolego założycielu tego tematu.... Zazdroszczę przepięknej wersji !!!! Powaliło mnie zestawienie kolorystyczne środka i te felgi.
No i wg mnie najlepszy silnik jaki występował. Mój ideał tego modelu !!! Daj znać jakby ci się kiedyś znudziła ;)
Dziękuję wszystkim za miłe słowa :) Cieszę się, że autko się podoba znawcom i fanom Alfa Romeo, którzy znają się na rzeczy. Ja dopiero wchodzę w temat tej marki, stąd nie wiedziałem o różnicy GTV/Gtv, bo i nie mogłem mieć takiej wiedzy. Autko kupiłem bardzo spontanicznie, nie robiąc żadnych podchodów i rynkowych rozpoznań. Zobaczyłem ją na parkingu i zwyczajnie musiałem mieć. A szczególnie jak się nią przejechałem... Wchodząc do takiego autka czuje się duszę, zwraca uwagę na wiele aspektów, na które wchodząc do zwyczajnej puszki z kółkami niestety nie ma co liczyć. :) Włosi wykonali kawał dobrej roboty.
Piękny egzemplarz. Świetny silnik. felgi po prostu cudowne.. chociaz i telefony bylyby konkret. Czytając pierwszego posta przestraszyłem sie czytając ze zamierzasz Ją "tuningowac" hehe. ale pozniej doczytalem ze nie masz zlych zamiarow.
włoski SUPERSPRINT ma coś dla ciebie....
http://www.supersprint.com/en/prod-1...280BA__05.aspx
pzdr z KRK