Co ty gadasz... na mobile.de stoi, wystarczy kasę wyłożyć... zresztą takie gadanie że nie każdy może jakieś auto nabyć, bzdura! Masz kasę to kupujesz co chcesz.Cytat:
Napisał obserwator737
Printable View
Co ty gadasz... na mobile.de stoi, wystarczy kasę wyłożyć... zresztą takie gadanie że nie każdy może jakieś auto nabyć, bzdura! Masz kasę to kupujesz co chcesz.Cytat:
Napisał obserwator737
ozzy > ty może nie wiesz... oferty z mobile.de to oferty spekulacyjne... nie masz żadnej możliwości iść i kupić 8C mając dowolną ilość $$$$$$ tak aby byc jej pierwszym właścicielem... a tu oprócz samochodu jest jeszcze coś ważniejszego a nazywa się to splendor...
podobnie sytuacja przedstawiała się z F40 czy Enzo - ich też nie mógł kupić (nowych) ktokolwiek majacy zbędne pół miliona euro - oferty w sieci (z cenami o wiele wyższymi) były ofertami spekulacyjnymi...
i jeszcze jedno - dowolna ilość pieniędzy nie pozwala na zakup wszystkiego...
nara
prawda, miłości nie kupisz :D
Chcesz powiedzieć, że żadna z 9'ciu 8C, które teraz są wystawione nie są do nabycia? Nawet te gdzie kolesie piszą kwoty i podają koszt transportu? Ja nie wątpię że kilka z nich to podpuchy żeby klient zadzwonił a oni zaproponują coś innego, ale wszystkie?Cytat:
Napisał obserwator737
Tzn: TEJ jak pojadę to nie kupię?
koleś , jak cytujesz to rób dokładny cytat a nie wybieraj sobie wygodny ci kawałek...
niczego nie kumasz??????? ceny tych aut są WYŻSZE niż cena oficjalna a odsprzedają je ci ludzie (pierwsi właściciele) którym firma AR przyznała prawo do ich zakupu... spróbuj zrozumieć co czytasz...
kupisz prawdopodobnie każdą z wystawionych...
polecam google , podpowiedź brzmi "Enzo"
znam jeszcze parę innych "rzeczy" przydatnych w życiu których nie da się kupić , jedna z nich to IQ
nara 2
Ja się grzecznie pytam a Ty mi bluzgasz. Mogę wiedzieć dlaczego? Czy moje pytanie było obraźliwe w jakiś sposób?Cytat:
Napisał obserwator737
Tak, zrozumiałem. Bardzo dziękuję za wyjaśnienie inteligentny, uprzejmy i wychowany... kolesiu.
Ja tak patrze i patrze to wy tutaj sie cały czas kłócicie masakra ale ja w temat nie wchodzę ponieważ szkoda mi zdrowia na kłótnie pozdrawiam ;) :D , za młody jestem żeby sie wtrącać w dyskusje starszych ;) hehe
"co ty gadasz" - tak zacząłeś "rozmowę" ...rzeczywiście grzecznie :lol:
nara 3...
Do mnie to mówisz? ja tylko napisałem opinie na temat rozmów tutaj przeprowadzanych i nie wiem oco ci chodzi kurde jestes starszym czlowiekiem odemnie o wiele lat a zachowujesz sie jak dziecko ,pozdrawiam :)
kurde... kto to napisał , kogo cytowałem ?? zapoznaj się dokładnie z tematem pleaseCytat:
Napisał ozzy
nie do Ciebie to pisałem tylko do usera ozzy - aby była jasność