:)
Słuchajcie - napisałam do kolegi Amigasa, on ma firmę z częściami do AR, części wysyła - miewa dobre rabaty w ASO. Może odpowie, jeśli może załatwić taniej.
:)
Słuchajcie - napisałam do kolegi Amigasa, on ma firmę z częściami do AR, części wysyła - miewa dobre rabaty w ASO. Może odpowie, jeśli może załatwić taniej.
no dobra :) dzięki wielkie :) majka gdzie to się tak ładnie dodaje do koszyka? można to zamówić przez neta?
czy te wszystkie zaciskacze wykorzystam raz jeszcze podczas wymiany? bo się chce sam za to zabrać :P
//edit: dzięki Majka - jakby dało radę, każdy grosz się liczy przed świętami ;D
Co prawda nie Majka tylko cuoreventi...
Ten program nazywa się ePer czyli katalog części zamiennych z którego korzysta każde ASO.
Dlatego też ASO może sobie dodawać do koszyka i zamawiać :P
Tu masz ePer w wersji elektronicznej http://www.fiat-bg.com:7080/navi?KEY=STARTUP
@cuoreventi majka mi się dwoi i troi w oczach ;D w każdym razie Tobie też wielkie dzięki!
czyli ja jako Jan Kowalski zamówić sobie przez neta tego nie mogę? ASO narzuca sobie jakaś dodatkową marżę jak od nich na miejscu kupuje?
Z mojego lokalnego doświadczenia wynika że cena w ASO może się różnić w zależności które to jest ASO
Np w Szczecinie jest ASO Alfa/Fiat/Lancia które jest droższe od ASO jedynie Fiata.
W każdym razie rura nie powinna być droższa niż 250zł. Co najwyżej tańsza.
Ja tylk odopisze w sprawie rurki, moge Ci urwać z niej z 10 % raptem bo część poza regularny rabatem:( jezeli to cos pomoze wal jak w dym na priv
dzięki wielkie, zamówiłem w ASO - 200 zł brutto :) nie wiedziałem, że w ASO można coś taniej kupić ;D
w piątek wymienię iw stawie nowe wyniki. Słuchajcie, robić ten reset parametrów adaptacyjnych po wymianie? to na pewno jest bezpieczne?
Jedź do Pabla jak samemu się boisz.
Pierwsza i najważniejsza zasada to trzymać się poleceń wyświetlanych na ekranie.
Nie wierzysz mi nadal, że trzeba zrobić reset? ;)
I … co za dwoi się, troi w oczach? Na moim obrazku był „koszyk”, heh – zawsze jestem bez czapki ;)
no dobra, pokombinuje. Taki reset to robi się tylko przyciskiem? bo mam taką funkcje w fiatECUScan.. czy tak jak gdzieś czytałem odłącza się akumulator i jakieś inne zabiegi..
sorry za głupie pytania ale nigdy się do tego nie zabierałem :D