dzieki bardzo kolego za zdjecie pokazowe. Szczerze mówiac to slabo wygladaja juz na samochodzie. Chociaz moze w rzeczywistosci bylo by troszke inaczej.
Printable View
dzieki bardzo kolego za zdjecie pokazowe. Szczerze mówiac to slabo wygladaja juz na samochodzie. Chociaz moze w rzeczywistosci bylo by troszke inaczej.
zgadzam się z tobą... słabo. wydaje mi się żebyś sobie w ogóle nie zawracał głowy. To jest dziwne ale do Betki to założysz 30 felg i będą pasowały i dobrze wyglądały a do Alfy nie.. tutaj nie ma jak oryginalne (telefony lub inne) Ale to jest na swój sposób wyjątkowe i nam pozostaje tylko zabawa kolorami :)
Wydaje mi się że każdy się zgodzi że Pfourul zrobił kawał dobrej roboty i troszkę podziękowań się należy :)
no ja mam takie jak Ty, poprostu tak znalazlem i sie zastanawiałem. Oczywiście dla Pfourula należą się wielkie podziekowania i nie tylko ode mnie ale od wszystkich którym robi takie wizualizacje.:)
Pewnie, że się należą podziękowania, ja ze swojej strony zaraz podziękowałem :)
Dla mnie najlepsze byłyby na wzór felg 147GTA. tylko znaleźć takie z rozstawem na 4śruby, to nie jest łatwa sprawa. Jeszcze jakiśczas temu widziałem na allegro, ale już ich nie ma. W związku z tym na najbliższy sezon letni zamierzam pomalować te felgi co mam. Biały bądź grafitowy, cały czas się zastanawiam :)
Tak jak napisałem. Widziałem tylko jeden raz na Allegro. Własnie z rozstawem na 4 śruby i przeznaczeniem dla 145/146
Nic trudnego, wystarczy kupić 17' od Alfy MiTo :) Coś takiego:
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2011/11/74.jpg
Gdzieś kiedyś na forum przewinęła się fotka 146 chyba na 17-tkach z MiTo. Wyglądała świetnie>
tylko zeby włozyc 17'' to już trzeba zaiwestować troszę w lepszy zawias, a nie seryjny. Ale fakt felgi wygladaja świetnie.
Ale co jak co ale dla 1990mb to felgi chcesz zmieniać? przerabiać? w sumie to masz taką samą sytuacje jak ja... nie opłaca Ci się bo w avatarze nawet patrząc to super Ci się prezentuje Twoja bella :) co do batona to inna sprawa bo ma inny kolor nadwozia. Ale wydaje mi się w Twoim jak i moim przypadku zmiana nie jest potrzebna :) ja to przemyślałem i jednak co klasyk to klasyk :P A tak na poważnie to po prostu SREBRNE pasują do BORDOWEGO :) co najwyżej to położyć nową warstwę srebrnego :)
tak tak wygąldają super ale jaka CENA