Poszło na 9, ktoś chyba dał zdjęcie z ogłoszenia Otomoto 0_o
Printable View
Poszło na 9, ktoś chyba dał zdjęcie z ogłoszenia Otomoto 0_o
numero uno:)
Głos poszedł oczywiście na jedyneczkę, powiem w skrócie tak: (plus za duży wybór ! )
1 - od razu wzbudziła u mnie "to coś" co innym autom to się nie udało, gratuluję świetnego wyczucia :) może nie ma tutaj pokazanej pięknej listopadowej jesieni jak na innych zdjęciach, ale krajobraz też jakby nie nasz polski, więc wybaczam ten brak
2 - świetnie oddana jesień ale ta pozycja samochodu nie jest najlepsza, zdj nie oddaje tych pięknych kształtów 159-ki.
3 - świetny kontrast, ale czy te liście były takiego koloru? ... chyba nie
4 - mito z tego profilu nie wygląda źle, ale i nie najlepiej, i ta szara polska jesień po bokach a i do tego te dziurawe drogi :D
5 - fajne zdjęcie ale jakoś nie przypadło mi do gustu
6 - oryginalne, pomysłowe ale nie przedstawia nam Alfy poza jej ślicznym znaczkiem :)
7 - gdzieś w lesie, widać bok samochodu, jakieś chromowane nie oryginalne, badziewiarskie llistewki :/
8 - sam nie wiem, ogólnie fajnie ale chyba zbyt przesadzone z retuszem :P
9 - było by fajnie gdyby zrobione było z innego profilu, np lekko z góry albo konkretnie z dołu ;)
10- to chyba najpiękniejsza Brera (o ile to Brera) jaką kiedykolwiek widziałem i do tego z moich okolic, dla mnie 3 miejsce !
11- otomoto, nie wygląda to za ciekawie
12- jak dla mnie drugie miejsce, niepotrzebne rozmycie tła, i można by było złapać w kadr znaczek z grillem gtv-ki
13- wszystko w najlepszym porządku, ale można zrobić by zdjęcie z przodu :)
14- tło jakoś nie przypadło mi do gustu
To tylko moja własna skromna opinia, opinia siedemnastolatka.
Poszło na 14 moim zdaniem prawdziwe czyste ujęcie;)
zdjęcie numer 3, za kolorystykę :D
Nasuwa mi sie taka refleksja po glosowaniu widze ze konkurs raczej jest plebiscytem popularnosci wlascicieli poszczegolnych modeli, niz glosowaniem na auto ktore chcialibysmy by znalazlo sie w kategorii najladniejsze zdjecie ALFY miesiaca listopada. Przekaz niektorych zdjec jest co najmniej dla mnie niezrozumialy - nie wiem np co chcial przekazac autor fotki nr 1 (mimo ze zdjecie cieple i przyznam fajne ale chyba nie na ten konkurs): to zdjecie w lecie, ktorego auta, bo sa tam co najmniej 3 i nie tylko alfy ? a moze zdjecie posiadaczy ? Ten pan w czerwonym przyklul moja uwage, a konkretnie uwagi ktore przekazuje - zdecydowanie jest moim ulubiencem :))
Wiadomo sceneria jest wazna, IMO na zdjeciu powinno byc jedno auto i ono(ona bella) chyba ma byc najwazniejsza, ale to moja prywatna opinia ;) Wypowiedzi co do koloru listkow jako kryterium ktorym sie ktos kieruje nie bede komentowac, choc IMO to nie konkurs najladniejszy krajobraz miesiaca ;)
W temacie: osobiscie jednak chyba Brera i czerwien w poszarzonej (mimo ze nie jesiennej) scenerii. Zdjecie 166 tez jest mega, o swoim przez skromnosc nie wspomne ;-)
Ale co ja tam wiem :cool:
Poszło na nr 9 :) Bo jest listopad, bo jest 147 bo są tristary :)
ja tez zaglosowalem na 12 bo jest na nim piekna jesien i bardzo podobaja mi sie GTV-ki.Szkoda tylko ze zdjecie nie obejmuje calego przodu.10 tez swietne zdjecie tylko troche malo jesieni :-/.Fotki 159 tez fajne ale jednak 12
Tak na marginesie fajnie by bylo wiedziec jakie modele wygrywaly w poprzednich miesiacach bo ja szczerze to nie pamietam.Dobrzeby bylo aby kazdy miesiac byl z innym modelem o ile to mozliwe bo jakby przez 12 miesiecy przykladowo wygrywaly same brery albo 159 to by bylo nudno.Pozdrawiam