na sprzęgło podobno też jest faktura, razem z rozrządem było robione w 2010. a sprawdzić to sie go raczej nie da poza ślizganiem. no jak będą jakieś ślady to pewni je dostrzege
Printable View
na sprzęgło podobno też jest faktura, razem z rozrządem było robione w 2010. a sprawdzić to sie go raczej nie da poza ślizganiem. no jak będą jakieś ślady to pewni je dostrzege
ale ślady od mocowania na ramie nie wyglądają jak wgnioty jak ktoś widział takie auto ściągnięty z ramy to bez problemu rozpozna
a co do jazdy na wstecznym też nie mogę się do niej przyzwyczaić
troche mnie irytuje jak parkuje i mysle ze juz zderzak w zderzak wysiadam patrze a tu jeszcze pol metra... heh ale mniejsza o to sprzeglo moze walic heh ale to juz skrajny objaw walnietego dwumasu... mechanik mi mowil ze jak masz silnik na chodzi i wciesniesz sprzeglo tak jaby mialo brac i pedal bedzie Ci tak pulsowal nie naturalnie to juz jest znak ze cos jest nie tak z dwumasem...
no czyli jak sie będzie nie zachowywało nienormalnie to już wiadomo, że coś nie tak
heh no fakt chodzilo mi o takie pulsowanie pedalu;)
kolega niech sie jutro pochwali jak oględziny alfy i powie jak gra Bose;) bo ja sam nie mialem okazji jeszcze slyszec
zabieram brata, który ma słuch muzyczny + oryginalną płyte linkin parka to zdam recenzje ;p
byłem nie kupiłem. auto ma liczne odpryski i rysy + duże wgniecienie i ryse pod klamką. prawy przedni błotnik malowany/szpachlowany przy reflektorze. lewe tylne drzwi malowane dość grubo i może szpachla + szpachla na skraju błotnika. czuć przerywanie, a nie szarpnięcia jak to zostało opisane w całym zakresie obrotów, i zostaje chmura dymu przy gazowaniu. łożysko lub opony hałasują
i wszystko na temat heh turbo do wymiany... za te pieniadze w tym roczniku to lalka powinna być a tak to za dyche kupisz w takim stanie... jak masz za ta kase gdzies tam ta 140 to jedz zobacz:) moze cos do podrobienia bedzie ale ogolnie w lepszym stanie:)
ja swoja tez troche zaniedbana kupilem i kroczek po kroczku robiłem wszystko i teraz stan techniczny jest bdb i na wiosne zostal mi wygląd:)