taa.. oczywiście jak Ty nie korzystasz to już jest na pewno niepotrzebne..
są warunki w których obie funkcje bardzo fajnie się przydają.. ale może Tobie brakuje wyobraźni, że ktoś może inaczej używać auta niż Ty..
Printable View
ale czy ja komus bronie tego??Wyrazilem swoje zdanie-Przepraszam ze to zrobilem.Montujcie i koniecznie zakupcie miecze swietlne do kompletu-bedzie jasniej i bezpieczniej.Ktos inaczej uzytkuje auto??Czyli jak??
Według mnie bardzo przydatny bajer, kolega ma coś takiego w e91 i ciotka w fordzie kuga. Sam bym chciał mieć doświetlanie w 159 bo są różne miejsca w których bywam i coś takiego by pomogło w dotarciu do autka;)
panowie, ale zaczynacie jechać niepotrzebnie !! spokojnie.
... przecież wiadomo, że ja tylko mam zawsze rację:)
Przecież wszyscy są tutaj po relanium, nikt się nie denerwuje. Nawet polecę ten temacik do kompletu. http://www.forum.alfaholicy.org/foru...lfa_romeo.html
hahaha no logo pasuje podswietlic
Ja odpadam, kabaret! Te podświetlenie logo w drzwiach zorało mój dzisiejszy dzień :O
myslalem zeby kola moze podswietlic i obowiazkowo do tego spinerki
czyli po prostu ktoś korzysta z opcji, które ma w aucie.. głupole z tych Włochów wkładać niepotrzebne funkcje do auta..
no bardzo sensowna wypowiedź związana z tematem.. pogratulowaćCytat:
Tjaaaaa. Jak będę chciał orać pole to kupię traktor, a nie będę na siłę przystosowywał Alfę do gnojownika. :P