Ja bym się skusił na SWAP-a z mojego 1.4 :D . Tylko pytanie jak z osprzętem ?
I jaki koszt takiego cudeńka?
Printable View
Ja bym się skusił na SWAP-a z mojego 1.4 :D . Tylko pytanie jak z osprzętem ?
I jaki koszt takiego cudeńka?
Jest kompletny dawca, powinno być bez problemów :)
To może ktoś chętny na swapa przyciągnie od angoli FC 20VT?? Ja od razu piszę się na cały kompletny przedni zawias z hamulcami.
Kolejny dawca chyba już jest :) Poza tym, jak ktoś przytarga takie auto do swapa, to hamulce z niego też wykorzysta, co widać na przykładzie swapa z tego tematu.
Pablo, a jak wygląda w takim aucie wymiana rozrządu potem? Trzeba wyciągać silnik?
piter, może jak ktoś ma 284mm z przodu w QV czy Ti nie będzie ich potrzebował;)
Tak z czystej ciekawości jak wygląda sprawa z boxerami? Mój powoli zdycha i remont by się przydał....
Ja to tylko czekam na filmik jakis :) z zewnatrz i ze srodka. Wlasnie siedze sobie w PL, GTA sprzedalem w niedziele. Mam plany powrotu na stale do PL i wiem jedno. Jak tutaj wroce to bede chcial miec 155 20vt i wiem kto sie tym zajmie :P
Wlasnie sprawdzalem na stronkach w UK i rozbieranych na czesci 20vt naliczylem chyba z 5 sztuk.
pablo a nie myślałeś o elektrycznym agregacie do klimy?
Swoją drogą zrób temu stożkowi cold intake z błotnika tam gdzie był IC.
Pytanie - swap 1.9Mjet z 156 do 145 silnik + skrzynia + montaż spiekanego sprzęgła + dolot cold air intake w oxydówce + włożenie klimy + zmiana półki na półke z poliftówki + większy IC bez strojenia zmieści się w 10 tys bez gratów ?
Zastanawia mnie czy robić moją belkę na szybszą czy zostawić ją w ori i kupić za te 6 miechów odkładania WRX GC do zabawy ... hmm