Ciekawe, czy 159 - ładna fura - odrobi straty, jakie ar robił sobie dotychczasowymi modelami.
Printable View
Ciekawe, czy 159 - ładna fura - odrobi straty, jakie ar robił sobie dotychczasowymi modelami.
Wlasciwie to po co pchali się w TSa, skoro większa moc jest z Turbo. Teraz właśnie silniki doladowane są na topie. Aczkolwiek miała Alfa 2.0 Turbo w np. w 166 Ciekawe czemu nie dawali go do 156 bo dla mnie taki silnik byłby rewelacją w tym aucie zamiast TSa.
wolałbym kupić 2,5 V6 24V niż 2.0 turbo jeżeli już by tak było
Koszty?
Więc sobie kolego użytkuj...Cytat:
Napisał Szef
Komuś kto kocha tą markę zdanie "uzytkownika" nie jest żadnym wymiernikiem ;//
Miłego "użytkowania" życzę :>>
Uważasz, że są to dobre silniki?Cytat:
Napisał Alfamaniak156
ja uważam że TS to rewelacyjny silnik
A teraz patrzac realnie trszeba powiedzec, ze wcale nie sa najlepsze, nie sa bezawaryjne, nie sa najmocniejsze, nie pala najmniej :wink: Ale dla Alfisty to tylko zalety rozumiem :wink:Cytat:
ja uważam że TS to rewelacyjny silnik
Potraktowalem to jako ironie :wink: :lol:Cytat:
Ponieważ TS są świetnymi silnikami, ar, by nie dręczyć konkurencji, nie dołować ich rewolucyjnymi rozwiązaniami i bezkompromisową jakością, postanowiła zrezygnować z ich produkcji.
Co do obracających się panewek - nieprawdą jest, jakoby panewki się obracały. Wypisują tu takie rzeczy wrogowie, elementy wywrotowe, które 'niewiedzieć' czemu oczekują od samochodu tego, by jeździł. Bezczelnie wyprowadzają go z parkingu/garażu i używając niszczą celowo panewki. Używają silnika bez oleju, dodają gazu ruszając rano do pracy i niszczą w ten sposób cenne panewki. Są idiotami, którzy robią wszystko by te panewki obrócić i wpakować się w koszty remontu.
:shock: :shock: :shock: :shock:Cytat:
Napisał Alfamaniak156
Chyba kupiles to auto tydzien temu i jeszcze nie widzisz jego mankamentow albo przesiadles sie ze zdewastowanego passata i wydaje ci sie ze chwyciles Pana Boga za nogi
Ja swoja Alfe uwielbiam Uwielbiam za to ze pozwala mi sie czuc wyjatkowym na drodze Wladowalem w nia mnóstwo pracy czasu i troche pieniedzy nie zamierzam jej sprzedac przez najblizsze kilka lat jednak to mnie nie zaslepia i nie gadam na lewo i prawo jaki to wspanialy samochod a reszta to gowno bez prawa do bytu kupowana przez motoryzacyjnych idiotow .
O dziwo w naszym regionalnym klubie AR jest wiecej takich "uzytkownikow" jak ja ktorzy powiedzieli by ci na temat tego silnika to samo
Subiektywnie widze jej + i - i otwarcie o nich mowie
Otwarcie tez mowie ze nastepnej alfy chyba nie kupie bo 159 mimo tego ze bardzo mi sie podoba jest za duza i nie zapewnia juz takich osiagow nawet z silnikiem 2.2 benzyna jak moja 1.8
Mam nadzieje ze nastepne bedzie Audi A4 ktore teraz jest nowe :)
Trudno się przyznać do porażki.