Oponki sa 235x45x18 Załącznik 45975 wystawilem je za 400zł z oponami jest ich 5 szt . Dobra cena czy za mala czy jak uwazacie ? Mowie ze Felgi sa do malowania ja tak uwazam koszt pewnie ze 350-400zł za komplet
Printable View
Oponki sa 235x45x18 Załącznik 45975 wystawilem je za 400zł z oponami jest ich 5 szt . Dobra cena czy za mala czy jak uwazacie ? Mowie ze Felgi sa do malowania ja tak uwazam koszt pewnie ze 350-400zł za komplet
Masz fotke tych felg , oponki moim zdaniem powinny wytrzymac sezon , maja moze okolo 3mm .
Co do tego ze jestem "maniakiem resorakow" lub jak kto woli "kotem" zwisa mi to i powiewa przerobilem takie auta w ktorych nie potrafilbys sprzegla wcisnac .
Ja moze i pojechalem po bandzie,podkreslam moze,,ale blondas to napewno,podkreslam napewno ma bujna wyobraznie.
Ale jesli na poczatku niezrozumie jakie sa zasady to co bedzie dalej:)
A aukcje juz znalazlem,:)pomysle jak felgi bede mial u siebie
Podłączę się pod ten temat żeby nie zakładac nowego. Ostatnio znalazłem takie felgi na allegro http://moto.allegro.pl/felga-felgi-o...076428775.html
Zastanawiam się czy ta felga będzie pasowała do naszych alfin. Często widzę białą Insygnię na takich i wedłgu mnie prezentuje sie świetnie.
Jeżeli różnica jest +- 2mm spokojnie można stosować śruby pływające, jeździłem kilka sezonów na felgach 5x112 w poprzedniej 159 i nie było żadnego problemu, te czarne felgi do astry to w mojej ocenie też koszmar, to golfa II,"stylistycznie" pasują...