Cześć,
Wiadomo już coś o kiedy będą wysyłane? Pozdrawiam
Printable View
Dziś dostałem info że do końca tego tygodnia czapeczki i rękawiczki będą do Was wysłane. Wyjątkiem są rękawiczki wełniane, było na nie duże zapotrzebowanie i chwilowy brak w magazynie ale do końca tego tygodnia mają już trafić do naszego producenta i zaraz po niedzieli tez będą rozesłane :)
Witam. Dzisiaj dostałem czapkę i rękawiczki, szkoda tylko, że już prawie wiosna. :P Towar oceniam pozytywnie i jak zwykle jest dobrze zrobiony, przynajmniej wg mnie. Dodatkowo był gratis ze smyczą reklamującą firmę :D
jakościowo wygląda wszystko dobrze.. aczkolwiek nie mam łapy jak rolnik więc rękawiczki mają nieco za długie palce (wełniane) :P
Ja mam polarowe i są w sam raz,a mam małą łapę :)
Ja jeszcze nie dostałem. Mam pytanie czy ktoś jeszcze nie dostał? Pozdrawiam
Ja też jeszcze nie dostałem, ale wykorzystam je chyba dopiero na przyszłą zimę. ;)
właśnie się dowiedziałem że Wasze zamówienia zostały wysłane 23 lutego czyli w ostatni czwartek więc nie ma jeszcze powodów do obaw. dziś lub jutro paczki powinny być na miejscu :) jeśli w tym tygodniu nie dojdą to wtedy będziemy się martwić i wyjaśniać całą sytuacje ale pewien jestem że wszystko dojdzie jednak na czas