-
na allegro swego czasu widzialem ledy wlasnie do sciemniaczy gdzie powoli przygasaly a nie tak jak zwykle ledy od razu sie wylaczaly...
a swoja droga chyba najbardziej pasowaloby czerwone doswietlenie.... pod kolor przelacznikow szyb zegarow, panela etc... ani zwykle "biale" ani biale ledy by tak nie pasowaly jak czerowne...
-
zdania podzielony, jedni wolą pod kolor światła podsufitki inni jako dodatek do szpanu..
każdy zrobi jak woli, ale jak zamontować i jaki efekt już wiemy
-
4 załącznik(i)
-
Dobra namówiłeś mnie tym zdjęciem :D zmieniam swoje białe na czerwone :D
-
hehehe :) powiem tyle ze spokojnie mozna z nimi jezdzic. Lecz ja je podpialem pod lampke sufitowa i gasna z przekreceniem kluczyka. Ale z paska ledowego wycialem tylko jeden odcinek (3 diody) i jest akurat :)
-
-
Ja kilka miesięcy temu zamontowałem do lampki sufitowej, również mam 3 diody (na pasku led) z każdej strony lecz wydaje mi się, że świecą słabiej. Musze chyba je wymienić ja jakieś lepsze. Wy również macie podpięcie niezależne z każdej strony?
-
Ja wpialem sie koncowkami tkz. gruszkowymi pod zarowke lewa w lampce sufitowej. wszystko jednym przewodem a laczenie Ledow zrobilem pod nogami pasazera.
-
3 załącznik(i)
-
Serce was nie boli pchając taki festyn i wieś do alfy?
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk