czy tak wygląda?
Printable View
czy tak wygląda?
Tak cos w podobie do tego tylko u mnie sa dwa przewody
może kolega zrób zdjęcie
Postaram sie ale to bedzie dosc trudne ale zobaczymy
Pozwolę sobie podpiąć się pod temat ;) Który dokładnie to przekaźnik sterowania wentylatorem na chłodnicy? AR 145 1.4 boxer. Pytam, ponieważ wczoraj miałem nieprzyjemną niespodziankę i w drodze do Krakowa w Kielcach musiałem uciekać z korka na jakiś parking, ponieważ temp. przekroczyła 120 st a wentylator się nie załączył. Dodam, że dwa dni wcześniej pracował tak jak powinien. Poza miastem dało się jechać, ale układ tak jakby się zapowietrzył po ok. 50 km i znów musiałem się zatrzymać. Po delikatnym odkręceniu korka zbiorniczka wyrównawczego płyn najpierw pod ciśnieniem napełnił cały zbiorniczek, a następnie jego poziom spadł do normalnego stanu.
Jezeli ma dwa przewody to to jest to i do czego to sluzy.?????
---------- Post dodany o godzinie 01:58 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 01:53 ----------
A pytam ponieważ u mnie jest strasznie zniszczone i ledwo sie kupy trzyma.
Witam ponownie mam takie pytanko poniewaz jeden z panow napisal ze wiatraki dzialaja na ruchomym minusie wiec jezeli kluczyk jest wyjety i podpinam na krotko na pierwszym biegu nic sie nie zalancza , ale po podlaczeniu drugiego biegu wentylator odrazu sie zalancza , a masa jest wzieta od wtyczki pdlaczenia czujnika zalanczajacego wiatraki.????????
Czyli jezeli jest zepsute to caly system moze sie sypac bo ma niewlasciwe odczuty tak.:hmmmm2: