Temat myślę zrobić z czerwcowym terminem i zbierać osoby na większy wypad :)jakieś 2-3 dni posiedzenia :)
Printable View
Temat myślę zrobić z czerwcowym terminem i zbierać osoby na większy wypad :)jakieś 2-3 dni posiedzenia :)
To dawaj pomysł, mogę Ci pomóc :P w takim przypadku pamiętaj, że nie wystarczy podać termin, musisz mieć jakiś plan działania i przygotowane atrakcje typu wspólny rajd, spływ, paintball, integracyjne ognisko, które powinno zawierać nie tylko kiełbaski ;) jak chcesz, to mozemy to zorganizować
Adrian, czuje lekką ironię w moją stronę, hehe :P Sam wiesz, że nie zawsze wszystko układa się po naszych myślach. Miałem jechać na hamowanie, lecz naprawa Alfy przekroczyła moje możliwości finansowe. Szkoda, że nie było możliwości przesunięcia terminu - ale cóż, nie jestem pępkiem świata... Do tego dostałem ostatnio mandacik za prędkość - więc w ogóle skopali leżącego!!! ;) Dopiero teraz mam zastrzyk gotówki. Wypłata była :) Jeżeli chodzi o taki wypad, to ja zawsze i wszędzie byłe coś się działo.
Hmm mogę porozmawiać ze znajomym co ma na Radodzierzy ośrodek.Wyślę mu meila albo przedzwonie jak tam wolne terminy.I czy tam w miare przyzwoicie domki wyglądają?bo jak tak to cenowo by można ogarnąć i zrobić.
Aa i mam drugą fajną opcję na Spływ kajakowy koszt ok 40 (jak dobrze pamietam) zł zebrać tylko 18 osób byśmy musieli busa i 6 godzin spływ z miejscem na grill itp :) a chyba ze zamiast Busa alfa przyjedziemy to pewnie koszt spadnie :)co Wy na to? i wtedy np. sobota spływ rano a wieczorem grill i do rana posiedzenie :)
to ja mam opcje na spływ 4 godzinny (wolnym tempem, szybszym 2,5 godziny) za 25 zł od osoby. Liczba osób dowolna. Miejsce Stara Rzeka (za Osiem).
No witam Panowie ja z okolic Grudziądza:D Dokładniej Gardeja ale blachy GKW!
Ja już zakupiłem nowy bolid :) Na razie śmigam na blachach ZS... :P