Chciałbym do swojej 145-tki założyćfelgi alu 17" z Mito i teraz pytanie, czy te sprężyny do położenia samochodu niżej będą dobre ? Nie będzie nic obcierać ?
Printable View
Chciałbym do swojej 145-tki założyćfelgi alu 17" z Mito i teraz pytanie, czy te sprężyny do położenia samochodu niżej będą dobre ? Nie będzie nic obcierać ?
No i gdzie zdjęcia i jak wrażenia z jazdy po założeniu ?
Brera 2.2 JTS, 159 SW, 159 3.2 Q4, GT 1.9 JTD
A moje pytanie brzmi czy wyżej wymienione sprężyny idzie śmiało dopasować do 159 1.9 JTDm 16V sedan ??
no i jak chłopaki, jakieś foty itd :) ?
więc tak panie i panowie, z tego co się dzisiaj dowiedziałem to że sedan/kombi bez różnicy. A jeżeli chodzi o sprężyny z 3.2 Q4 czy 2.2 JTS lub 2.2 JTDm śmiało idzie wsadzić(dopasować) do 1.9 JTDm.
pozdrawiam Marcin.
I jak tam koledzy? Sprawdzone te sprężynki? Bo mnie trochę kuszą do mojej 156 takie ;] Pod warunkiem że takie znajdę i znajdę pieniądze "zbędne" na nie. Pozdro
Też chciałbym zaczerpnąć jakiejś opinii bo ceną kuszą, ciekawe jak z jakością ale pewnie nie gorsze niż Jamex`y. Wiadomo że od Eibacha albo Vogtlanda mogą odbiegać ale nie każdy jeździ po torze :) Także czekamy :)
Ja mam i będę montował na dniach, dam znać.
Postaram się załadować zdjęcia do porównania.
no to wrzucaj bo czekam,
poza tym to nie wielkie sianko 350zł ....
też myślę o tych sprężynach Sparco do mojej 159, ale zastanawiam się czy nie będzie już za nisko i za twardo.... ?? czekam na opinie tych użytkowników co już założyli ów sprężyny.