Ty masz tam silnik z 33? jak to pożeniłeś? :)
Printable View
Ty masz tam silnik z 33? jak to pożeniłeś? :)
Szybkie pytanie odnośnie kontrolki oleju, problemu nie ma (odpukać!) ale czy początkowe świecenie przed odpalaniem i gaśniecie po odpaleniu świadczy że czujnik działa w razie "w" czy to zupełnie inna para kaloszy?
Taaa, serducho biło z alfy 33 ;) można powiedziec, że było to Plug&Play :) ale widzę, że nikt nie odpowiedział na moje pytanko... :) w tym 1.6 widzę ślady honowania na cylindrach jeszcze :)
Tak świadczy to o tym że czujnik powinien działać
Powoli do przodu, działamy :)http://www.forum.alfaholicy.org/imag...012/06/236.jpg
Brawo!! Trzymałem kciuki aby nie poszła na żyletki oraz za to żebys się nie poddał po deklaracji ratowania jej :) Mam również nadzieję, że wszystko pójdzie gładko i już niedługo Bella wjedzie na drogę :)
Witam chłopaki, mam pewien problem, mianowicie alfa nie ma iskry i prądu na pompie paliwa. Przekaźniki pod maską sprawne, gdy "mechanicznie' ręką właczę przekaźnik to pompka zaczyna pracować, bezpieczniki wszystkie sprawdzone. Czujnik bezwładnościowy spięty na krótko, czujnik położenia wału podmieniany, sprawny na sto procent. Prąd na cewce zapłonowej jest po przekręceniu kluczyka i przekręceniu na pozycję zapłonową. Zastanawia mnie tylko dlaczego marchewa sie tak delikatnie żarzy .Proszę o pomoc :)
Nikt nie pomoże?? :(
- - - Updated - - -
Nikt nie pomoże?? :(