chłopaki z ac już wiedzą:-) jak ktoś z poznania albo z piły pojedzie to wpadnę. dawno nie widziałem grecia frediego i ekipy z tamtych stron a i może redzi swją alfę przywiezie na lawecie( żeby opon nie pobrudzić hehe)
Printable View
Witam koledzy :) Wiec co do terminu naszego spotu to proponuje termin dnia 21.04.2012r. poniewaz zalatwilem wstep do muzeum motoryzacji ale tylko i wylacznie w sobote a to jest 21.04. Wiec mozemy sie przejechac i poogladac zabytkowe pojazdy. Nastepnie chcialbym znac juz +/- liczbe osob chetnych na nasz zlocik bo tak sobie myslalem ze moze po zwiedzaniu muzeum wyskoczyli gdzies porobic sobie fajne fotki np do Cichowa ( ok 20 km od Gostynia ) tam jest tez dobre miejsce na posilek. Wiec chcialbym znac liste chetnych zebym mogl dowiedziec sie dokladnie czy ta data bedzie wolna w barze " wodnik " w Cichowie.
LISTA:
1. Młody 25
szkoda ,ze sobota ale wstepnie sie pisze ale nie obiecuje:)
no rozumiem kolego hmm ja tez mam nadzieje ze nie bede musial isc do pracy w ten weekend bo zrobili mi 4 zmiany ;/;/:(:(
LISTA:
1. Młody 25
2. paluch89
1. Młody 25
2. paluch89
3. Gino + 1
21.04 z tego co się orientuję to rozpoczęcie sezonu motocyklowego, ale najwyżej wpadnę suzuki zamiast Alfą :) Napisz na którą ma być spot, to będę wiedział czym przyjadę ;)
1. Młody 25
2. paluch89
3. Gino + 1
4. przemko na 99%
1. Młody 25
2. paluch89
3. Gino + 1
4. przemko na 99%
5. Greciu
1. Młody 25
2. paluch89
3. Gino + 1