0,05mm to niczym nie zmierzysz. Farba jest grubsza :sarcastic:
To po co się pytasz o obniżenie skoro chcesz podnosić jeszcze??????? :edziahaha:
Printable View
0,05mm to niczym nie zmierzysz. Farba jest grubsza :sarcastic:
To po co się pytasz o obniżenie skoro chcesz podnosić jeszcze??????? :edziahaha:
Pytałem się o obniżenie jakie wynosi TI względem serii. Ok nie będę więcej poruszał tematu, bo pomoc, wartości i sugestie otrzymałem. Sprężyny muszę jak najszybciej zamówić i wymienić. Pozdrawiam i dziękuję.
Karol i jak zamówiłeś sprężyny od Ti oryginalne czy dorabiałeś w tej firmie z poznania?
Tak kupiłem od Taniego 2szt przednie od TI, które są krótsze o 13mm od standardowych, zwój ten sam, średnica ta sama, jest ok. Cena za 2 przednie trochę więcej jak za komplet eibachów, postawiłem na komfort i nie żałuję. Oznaczenia na starych i na nowych okazały się te same. Pozdrawiam
13mm to fajnie. Coś pośredniego między serią, a eibachem. No, ale cena gruba:D
Ktoś kiedyś pisał, że wołają 400zl/sztuka za serię na przód w Aso.
Czołgiem :)
Która z tych poduszek jest na sto procent do 166?
odnośniki przykładowe:
https://allegro.pl/oferta/poduszka-a...-07-8845786459
https://allegro.pl/oferta/poduszka-a...chs-8866407652
i czy konkretna firma czy po taniości?
PS
Do bilstein b6 jakie sprężyny? Mam 3.0 sportronik
Wygląda na to że obie pasują, jednak brałbym Sachs osobiście. Raz, a dobrze.
O ile mnie pamięć nie myli to B6 jeszcze są standardowej długości (B8 są krótsze?), więc zwykłe sprężyny. Przy Sportronik + 3.0 (też mam ten tandem) polecam KYB na przód. Tył mam dorabiany, bo zamienniki za nisko leżały...
:hmmmm2:duży rozrzut cenowy - od mniej niż 40 do ponad 80, i firmy od jakichś NTY,SWAG, po wspomniany sachs, febi, lemforder, kyb ...
te bilsteiny to jeszcze do rozważenia, chciałbym, ale...Cytat:
O ile mnie pamięć nie myli to B6 jeszcze są standardowej długości (B8 są krótsze?), więc zwykłe sprężyny. Przy Sportronik + 3.0 (też mam ten tandem) polecam KYB na przód. Tył mam dorabiany, bo zamienniki za nisko leżały...