Czy na tych jest brzydka ?
nie sądzę :)Załącznik 51861
Printable View
Czy na tych jest brzydka ?
nie sądzę :)Załącznik 51861
Jakie balony ?, przesadzacie Panowie :)
No nie no brzydka nie jest, nie w tym kontekście tutaj rozmawiamy:) Spójrz na to w ten sposób: zawsze może być lepiej:) A teraz wrzuć takie 17" albo 18", to dopiero by miażdżyło nie:)?
No wiem, wiem, że będzie jeszcze piękniejsza ale ...
I chodzi o to "ale" właśnie.
Kiedyś może mnie strzeli i walne 17" ale naprawdę nie uważam, że 16" jakoś strasznie szpecą to auto, zwłaszcza w jak są w idealnym stanie.
Dziur to nie czuć na 33x10.5 R15
W zasadzie to nie czuć też dzieci idących do szkoły.... i tych co stoją na światłach przed nami też nie czuć :D
Ooo i na to czekałem hehhee:) Jest światełko w tunelu:) Nie no jasne 16" to rozsądny wybór, ale i znów to ale:) Jak kupujesz auto głową to co robisz w Alfie 166?:) I tak mają Cie za świra ze kupiłeś sobie limuzynę Alfy która wciąż sie psuje i nie witasz sie z kolegami bo rano juz sie w warsztacie widzieliście:)
Nie no spoko, ALfka fajniutka czy na 16 czy na 17, ale:) na 17 ładniejsza:)
O 166 marzyłem od 5 lat :) 16" wybrałem bo jak bym mógł to bym ją przenosił nad tymi dziurami :)
Kocham to auto i to wszystko tylko z troski.
Wiem - jestem świrem :)
Ja mam u siebie 18" w GT i powiem wam że jest zajebiście... ale tylko jak stoi :] na dziurawych/nierównych drogach lub w koleinach to po prostu masakra. Wóz drabiniasty pewnie jest bardziej komfortowy :/ zimowe felgi mam 16 i jest ogroooomna rożnica...
Panowie zróbmy bojkot:) Zakładamy wszyscy 14", to dopiero wybiera nierówności i nie pływa po koleinach:) A że nie wejdzie na tarcze hmm...mniejsze tarcze wsadźmy, ale za to jaki komfort mmmm...miodziooo:):):)
Dlaczego nie 19" ?
co z tego, że nie wejdą ale jak będzie wyglądała :) uuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaa :)
---------- Post added at 19:30 ---------- Previous post was at 19:28 ----------
Co człowiek to opinia - ta pogadanka jest tego najlepszym przykładem.
Założycielowi tematu polecam 16", a zrobi jak zechce.
Pozdrawiam :)