pewnie rozmawiali o tym że chomik jest mały i nie nadaje się do takiego dużego auta :DDDCytat:
Napisał bobryt
Printable View
pewnie rozmawiali o tym że chomik jest mały i nie nadaje się do takiego dużego auta :DDDCytat:
Napisał bobryt
niestety w 2 odcinku nie było nic o Alfach
Sorki za OT, tyczy się to Top Gear chociaż nie w tym kontekście co temat:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,tit...l?ticaid=162dc
Oni to robia problemy ogladalem ten odcinek i nie bylo terenow zamieszkalych wiec co mogli zrobic takiego ??wokol byl sam snieg.. Napil sie zeby sie rozgrzac i tyle :)Cytat:
Napisał Spirit
heh widziałem ten odcinek. a czym mieli się rozgrzewać? :D
ALFA CHALLENGE W 3 ODCINKU TOP GEAR!!
zabieram się za oglądanie :)
Wielkie dzieki spirit tylko szkoda ze po angielsku ale wiem ze pewnie nie ma wersji polskiej ale coz...Z anglika jestem slaby ale spruboje obejrzec :P
szkoda że jak każde auto w Wyzwaniach Top Gear je zmasakrowali. żal było zwłaszcza patrzeć jak ginie 75ka z Clakrsonem za kółkiem, aczkolwiek można było się tego spodziewać.
Auta niemiłosiernie się psuły, ale sumą sumarów chłopaki powiedzieli że Alfy są ŚWIETNE!!! :)
p.s. skąd May wytrzasnął GTVke za 800 funtów? :shock:
Spoko z angielskiego też nie jestem asem ale jakoś mi się udało zrozumieć parę rzeczy ;)
Generalnie po obejrzeniu filmu stwierdzam "niech ktoś jeszcze raz powie że Alfa jest awaryjna to w pysk dam:P", a tak poważnie to co one przeżyły z zwłaszcza 75'tka to meksyk! Silnik ledwo dychał, kupa kontrolek się świeciła ale dojechał, i jak powiedział na początku Jerremy (nie wiem czy dobrze napisałem) jest to najlepszy silnik ever, a miał 3.0 :D, no i fajny wiejski tuning zrobił. U Hamonda dobra była pompa wody ale w końcu i ona poległa. No a James jak zwykle miał przerypane u swoich kolegów, i szkoda że wziął GTV z 2.0 TS zamiast 3.0, no ale za 800 funcioków czego się spodziewać. Co do ceny to, rocznik 96, miała pewnie coś walnięte i najechane z 250tys albo lepiej :twisted:
Co do takiego zlotu na który jechali, to sam bym się wybrał, ale właśnie na taki gdzie są też stare Alfy i to dużo!
Ogólnie dobry film, i jak zwykle można się pośmiać :)