Popieram kolegów, raz że przesiadasz się klasę niżej, to jeszcze kilka lat wstecz. Poza tym jeśli potrzebujesz praktycznego bagażnika zamień 156 w sedanie na 156 w kombi.
Printable View
Popieram kolegów, raz że przesiadasz się klasę niżej, to jeszcze kilka lat wstecz. Poza tym jeśli potrzebujesz praktycznego bagażnika zamień 156 w sedanie na 156 w kombi.
tomkap - porównaj sobie daty wprowadzenia modeli na rynek a nie pisz o egzemplarzach z końca produkcji 14x i początku 156 to raz , dwa - zainteresuj się tematem hasłowo określanym jako bezpieczeństwo - konstrukcja nadwozia , strefy zgniotu itp
to że dwa samochody mają ten sam silnik nie czyni ich jeszcze do siebie porównywalnymi
btw , masz coś wspólnego z CA ? jakoś nick mi się wydaje że skądś znam
JA mam 156 2.0TS oraz 145 1,7 16V bx (spodziewam sie ze 146 to tylko przedłużona 145) którym jeździ moja Pani...więc mam porównanie.
156 to zupełnie inna para kaloszy niz 145, inaczej zachowuje sie w zakretach, wspomagania ukłądu kierowniczego działa inaczej (w 156 jest czulsze), wnetrze inaczej wykonane w innych materiałach, poprostu inna epoka, porównywanie jest nie na miejscu... 156 jeżdże na codzień i jestem nia zachwycony, ale jak mam okazje pojeździć 145 to z wielka przyjemnością przesiadam sie w "zupełnie inne" autko...
Piekny dźwiek boxerka, "ciężej" pracujace wspomaganie (bardziej czuje że jadę:)) i piękna linia 145...
Oba autka w swojej klasie są świetne tak i 145 wyprzedzała epoke w momemncie kiedy wyszła z fabryki i 156 podobnie...gdybym musiał sie przesiąść w 145 to bym nie płakał (byle silnik był mocny)...
Poza tym...o gustach sie nie dyskutuję, jednemu podoba sie córka innemu teściowa;)
Musisz wybrac autko które Tobie pasuje, a nic nie pomoze w wyborze jak jazda i tym i tym...
Pozdrawiami dobrego wyboru zyczę:)
Inna klasa samochodu tzn. inna klasa samochodu.
Przejedź się sedanem i hatchbackiem i sam odpowiesz sobie na pytanie dlaczego ktoś to wymyślił bo pytanie zadane w ten sposób świadczy tylko o dyletancwie.