możliwe ze za bardzo naciągałem, ale strasznie się falowała i wychodziły zakładki na rogach
dodam że folia oryginał
Printable View
możliwe ze za bardzo naciągałem, ale strasznie się falowała i wychodziły zakładki na rogach
dodam że folia oryginał
A to przepraszam kolego za tego kondoma ;P Może po prostu rzeczywiście tak na zdjęciu wyszło :) Na żywo nie widziałem tak więc zwracam honor! Nie chciałem być złośliwy czy coś :)
Spoko, spoko ja nie z tych co się oburzają i biorą wszystko sobie do serca. Jednemu się podoba drugi powie że wiocha. ;)
To dobrze że się nie obraziłeś :) A tak jak już mówiłem - jakbym się nie orientował w temacie, to pomyślałbym że ta okleina to przez fabrykę była zakładana i tak z salonu wyjechało, bo jest naprawdę super to wykonane :) Aż żałuję że mam "drewno" w środku...
No to trochę carbonu od 3M w 147. Jak widać oklejony górny nawiew oraz podłokietnik.
Załącznik 63421 Załącznik 63422
A na pierwszy ogień poszły już kiedyś uchwyty drzwi:
Załącznik 63420
No ładnie
Jestem w trakcie oklejania środeczka w swojej 156 po fl wnętrza tylko na aluminium szczotkowane
Po zabiegu postaram się wkleić fotki:)
Też myślałem nad okleiną ze wzorem szczotkowanego aluminium, czekam z niecierpliwością na pierwsze efekty.
I jak coś wyszło z tym szczotkowanym aluminium ?
Witam
W temacie drgnęło nie wiele, oklejone tylko panele na przednich drzwiach, ramka od lewarka zmiany biegów i popielniczka.
Teraz zastanawiam się nad rozebraniem panelu klimy i radia by to się wszystko komponowało jak oryginał.
Fotka zrobiona tel, więcejj fotek jak dorwę lepszy aparacik
Wizualnie wygląda to dobrze, z pewnością lepiej jak ta czarna porysowana guma fabryczna
A czy obklejał ktoś kokpit w 156 ale przed liftem? Zanoszę się właśnie z takim pomysłem bo moje drewienko już dość słabo wygląda, dodam że chciałbym folię właśnie w drewnie. Myślę nad tym: http://allegro.pl/okleina-meblowa-dr...844647679.html