Tak. myślałem, że ktoś mi to zrobi za darmo :P a nawet z dopłatą dla mnie oczywiście :) ! A tak na poważnie to oczywiste ze tego rzędu koszty wchodzą w grę. W jakiej cenie sprzedawałeś same błotniki cuma_borek?
Printable View
Tak. myślałem, że ktoś mi to zrobi za darmo :P a nawet z dopłatą dla mnie oczywiście :) ! A tak na poważnie to oczywiste ze tego rzędu koszty wchodzą w grę. W jakiej cenie sprzedawałeś same błotniki cuma_borek?
300zl w podkladzie, a 450zl polakierowane w kolor jaki sobie zyczysz
- - - Updated - - -
tu masz efekty mojej pracy http://www.alfaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=34937
Właśnie najbardziej zastanawiam się nad spoilerem.. bo Spider ma inną klapę tylną albo cały tył ma taką bardziej w dół linię niż w Gtv i mnie się to nie podoba :P i zastanawiałem się czy da się założyć klape od Gtv ze spoilerem Cup do Spidera i będzie pasować ?
nie ma takiej opcji, klapa spidera jest zupelnie inna, jest plaska,i dluga a gtv jest w polowie zalamana pod 90^
Rozumiem, że nie szczególnie jesteś zainteresowany tworzeniem całości tzn. błotników i nakładek na zderzaki i progi?
wheelerwasp02 nie ma szansy ponieważ zupelnie inny jest otwor załadunkowy w spiderze i gtv, dlatego klapy nie dopasujesz
ja bym chętnie kupił progi, ale pewnie się nie uda ich zrobić i jak na razie czekam i szukam oryginałów
Może gdyby znalazło się paru chętnych to udało by się ruszyć ponownie temat, bo nieukrywam, że dokładke zderzaka oraz progi chętnie bym przygarnął....
na progi i dokladke zderzaka sam bym się chętnie skusił :D
trzeba zrobić listę, chętnych żeby cuma borek wiedział czego w jakich ilościach może się spodziewać, dodać osoby z alfaclubu i wszystko będzie jasne. Pewnie i tak sprzeda się parę sztuk więcej osobom z poza forum.