-
Witam wszystkich:)
Ja również postaram się przybyć na spotkanie, trzeba się w końcu kiedyś poznać.
-
W związku z pytaniami , w niedzielę podam godz. rozpoczęcia i plan spotkania. Cierpliwości :)
Parkingi mamy dwa , duży i mały. Na dużym pomieszczą się , przypuszczam 30 samochodów. Na małym 10 i będziemy dalej upychać ;)
-
Tak więc Panie i Panowie , zgodnie z obietnicą:
1 Lipiec , godzina 11.00 , zbiórka na parkingu przed Śląską Galerią , w Rybniku mówimy na nią - Carrefour :lol:
Wiadomo że lepiej już tam być 15 minut wcześniej niż 15 minut później. Będziemy starać się pogrupować samochody modelami (takie mamy bynajmniej plany ;) ). Na planowane miejsce spotkania wyruszamy o godzinie 11.15 max. 11.20. Przemieszczamy się w stronę centrum Rybnika , następnie na największe osiedle - Nowiny , potem nowiutką obwodnicą na Kotwicę. Chodzi o to żeby jak największa ilość ludzi zobaczyła nasze zorganizowanie. Na drodze może nie być kolorowo , więc z góry proszę każdego z was o zachowanie zimnej krwi i uwagę na niedzielnych kierowców ;) Z uwagi na miasto z największą ilością rond kolumna może się rozdzielić , będziemy się starać wrócić do formacji , tak więc proszę o uważną obserwację samochodów z przodu i z tyłu oraz jazdę jak najbliżej krawężnika (uwaga na felgi) co by inni użytkownicy pojazdów mogli nas wyprzedzić a nie wyklinać ;)
TRASA PRZEJAZDU - Klik klik
12.00 - 12.30 - przyjazd na miejsce. Wjeżdżamy najpierw na duży parking. Staramy się parkować z umiarkowanym odstępami ale nie za ciasno (z tego co mówił właściciel parkingu , miejsc jest na 32 samochody). Nie blokujemy , zwracamy uwagę na to żeby inni bez przeszkód mogli wyjechać z parkingu. Samochody które się nie zmieszczą , zostaną skierowane na parking mały. Ja i koledzy MaxPK i MacioBA z Lancia Forum , zaparkujemy poza parkingami.
Żaglówkę mamy od 12.00 , tak więc będzie można od razu pływać , proszę się nie martwić , każdy skorzysta. Panów proszę o pomoc Kapitanowi w obsługiwaniu Żaglówki. Grilla rozpalamy jak wszystkich ulokujemy na parkingach , chyba że będzie parcie "na teraz" , wtedy pierwsza lepsza głodna osoba rozpala :-P
Bardzo proszę o skupieniu uwagi na dzieci , w takich miejscach bardzo łatwo o nieszczęście.
Jeżeli ktoś będzie chciał jednak umoczyć cztery litery i być może zaryzykować mandacikiem można wziąć kąpielówki. Dwa kilometry dalej jest osobny zbiornik z plażą , nieco czystszą wodą , ludzie się tam kąpią i z tego co wiem policja nie stwarza. Ale jak już wcześniej wspominałem - "Obowiązuje całkowity zakaz kąpieli" , na każdym ze zbiorników.
Proszę sobie też spisać mój numer telefonu - 513978600 , służę informacją :)
-
- majster
- sickboy
- Bartolomiusz999
- bocian
- hitman047
- fire998
- luniuu
- Quattro
- Izane
- grodek
- LKP
- Gene
- b0rsuk
-ROBSON-OKR
-Wasyl
-George11- tym razem Lucyna pojadymy
pzd.
-
Jak wrócę na czas z Czechów to też się pojawię.
-
Tak szybko? Postaram sie byc na czas.
-
Naszła mnie jeszcze myśl taka, że może warto dac info. lokalnym mediom?
Czy np. organizując grupowy przejazd przez miasto, nie trzeba chociaż powiadamiac policji, bądź urzędu miasta?
-
Trzeba. Jednak na to jest już za późno. Będziemy jechać zgodnie z przepisami ruchu drogowego.
- sickboy
- Bartolomiusz999
- bocian
- hitman047
- fire998
- luniuu
- Quattro
- Izane
- grodek
- LKP
- Gene
- b0rsuk
-ROBSON-OKR
-WASYL - chyba jedyny fiacik na spotkaniu:):):)
-
- majster
- sickboy
- Bartolomiusz999
- bocian
- hitman047
- fire998
- luniuu
- Quattro
- Izane
- grodek
- LKP
- Gene
- b0rsuk
-ROBSON-OKR
-WASYL - chyba jedyny fiacik na spotkaniu:):):)
-sebek513 - jezeli zdarze zrobic belle :)