Witam Panowie.
Szukam dobrego mechanika od alf w okolicach lubska. Chodzi mi o diagnozę zawieszenia w 166. Wydalem juz bez sensu pelno kasy a problem nadal jest!polećcie kogoś kto na prawdę zna się na rzeczy.
Pozdr.
Printable View
Witam Panowie.
Szukam dobrego mechanika od alf w okolicach lubska. Chodzi mi o diagnozę zawieszenia w 166. Wydalem juz bez sensu pelno kasy a problem nadal jest!polećcie kogoś kto na prawdę zna się na rzeczy.
Pozdr.
Przedzwoń tu: http://zk-auto.eu i popytaj o temat. Ja tam robiłem 159, Hasin też, Kiślu też był ze swoimi drobiazgami tam (co prawda wszystko to "dziewiątki") i gość naprawdę zna się na rzeczy. Plus z tematami zawieszenia współpracuje z innym magikiem lokalnym tam, który na sam słuch i dotyk praktycznie rozpoznaje co nie tak jest w zawieszeniu (u mnie wyłapał wahacz górny + pękniętą sprężynę) - więc może akurat podejmie się sprawdzenia Twojej belli.
od dłuższego czasu na nawet małych nierównościach słychać puknięcie. Jak czasami przy większej prędkości zdarzy mi się nie dostrzec jakiejś "małej" dziurki to wtedy jak pier***nie coś w okolicach amorów to jakby co najmniej miały wylecieć przez maske. Wymieniłem już na polecenie "mechaników" wszystkie tuleje amorów przednich dolnych, górne mają może z 15tys (TRW) , łączniki stab i gumy wymienione. ...co to może być?poduszki?amory?
Dodano po 3 minutes:
Dzięki za namiar. Zadzwonie tam i powiem o co chodzi. Może wstępnie coś mi powiedzą. Mam dość pchania się znowu w nie potrzebne koszty więc mam nadzieję że w końcu któryś mechaników podejdzie do tego z głową....
Pozdr
Formularz kontaktowy na stronie nie działa coś chyba...masz gdzieś może namiary na ten warsztat?
Pytanie oczywiście do serath
Spróbuj pod nr 501 637 874
Byłem tam pół roku temu, więc chyba nr się nie zmienił ;-)
A oprócz zkz kogos jeszcze polecacie w okolicy?
Z4boj4d - jeśli ZG to Autoland. Ew znajomy mechanik z Łężycy ma 156, więc to auto zna od podszewki (159 niestety nie)
Hm na jtd zna się? Autoland sprawdzony jest ? opowiedz cos wiecej na ich temat widze że zajmuja się głównie silnikiem;p Poprosilbym o kontakt do Twojego znajomego;p