-
Kombinuje i noc
Chyba faktycznie jest jakis dinks od gory ale za ciasno jest zeby go wcianac i jednoczwanie ciagnac wtyczke...
Moze komus z okolicy chcialo by sie podjechac mi w tym pomoc... oczywiacie za 'drobna odplatnoscia' :)
Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
-
Ja właśnie u siebie w nowym wyciągam. Ja wysunąłem panel klimy bo też mi wtyczka nie chciała wyjść. Dopiero potem wypiąłem wtyczkę. I tego dinksa musiałem do oporu wcisnąć śrubokrętem żeby drań puścił. A w poprzedniej lekko to szło.
-
w jaki sposób ten panel wysunales, trzeba też jakieś zaczepy gdzieś naciskać?
-
w dol się go ściąga?
-
Panel klimy? Nie w dół. Do siebie jak całego icsa
-
w dol..., ale najpierw chyba trzeba zdjąć cały plastik maskujący Icsa
-
No tak. Wysuwasz ICSa, zdejmujesz panel, wysuwasz i odpinasz przyciski od przeciwmgielnych, tak samo z panelem klimy. Oba są na takich samych prowadnikach.
-
Jupiii!
udało mi się wyciągnąć wkońcu karte ze środka bez wyciagania ICSa i odpinania wtyczczki ale niniestety ten plastik który trzyma karte sim troszkę się podarł więc muszę coś wykombinować zastępczego
pzdr
- - - Updated - - -
kolejne pytanie :)
teraz po włożeniu sprawnego SIMa (4 różne) telefon uparcie twierdzi że nie ma SIMa... jutro jeszcze kupie całkiem nowy starter dla pewności i sprawdzę - cała karta plastikowa ze startera pasuje idealnie do slotu
Ale czy da się jakoś sprawdzić czy moduł gsm jest sprawny...?? bo możliwe że go jakoś uszkodziłem jak tam grzebałem jakimiś ostrymi cienkimi przedmiotami.... :(
czy przez FES da rade sprawdzić czy jest ok czy jakoś inaczej...?
pzdr