Jak to w sklepie, co chcesz:) Tak jak napisałem prowadnice miał, więc na pewno ma dobre źródła bo obdzwoniłem w ciul sklepów i nikt nie miał.
Printable View
Jak to w sklepie, co chcesz:) Tak jak napisałem prowadnice miał, więc na pewno ma dobre źródła bo obdzwoniłem w ciul sklepów i nikt nie miał.
A ja zamawiam tylko u Amigasa i zawsze wszystko dochodzi o czasie. Raz się zdarzyła drobna obsuwa, ale została bardzo elegancko załatwiona z jego strony. Tak, jak poprzednicy pisali Łukasz ma pewne prywatne problemy i nie są to drobiazgi, więc należy wziąć to pod uwagę. Nie denerwujcie się koledzy, monitujcie, piszcie, bo to uczciwy facet.
jak dla mnie ma wszystkie w ciągu 2 dni albo na już
nie ma problemu zamówić więcej i zwrócić w ciągu kilku dni te które się nie przydały
itp itd
zawsze na jakiś browar urwę z ceny
jak się zgramy to odbiór osobisty , jak nie to wysyłka nie jest problemem , albo odbiera ktoś inny z forum kto akurat jest u niego
ogólnie krótko i na temat - to jest mój dostawca gratów :-)
puotek
profil - http://www.forum.alfaholicy.org/uzytkownik/1903.html
GG 9303633
GSM 511 783 811
nikt nie twierdzi że amigas jest nieuczciwy ale postaw się w sytuacji kogoś kto nie ma filterka do wymiany tylko rozebrane auto czekające na graty
i teraz czeka na dostawę czegoś co "zostało nadane dwa dni temu kurierem"
mija 10dni a tego nadal nie ma
auto nadal stoi i blokuje stanowisko
to wszystko są koszty i czas
...
to chyba nawet lepiej dać 10zł więcej ale mieć niż "kupić" 10 zł taniej ale na "kliknięciu kup " zakończyć
przykład dwa :
sponsor zlotu OP
ludzie dostali kwity na pierdoły od niego
i co ?
i jajco
mogą sobie .... wytrzeć tymi kwitami
a organizatorowi głupio jak nie wiem
wszystko da radę wyjaśnić --- tylko trzeba wyjaśniać
a nie pierdzielić że wysłane , nadane jak tak nie jest
ale ok - ja na szczęście nie czekam na dostawę
zgadzam się bo znam temat. 3 paczka i wszystkie graty zgodne i kompletne. nie zdarzyło się jeszcze by coś było nie tak. termin? gdybym miał tak jak bocian piszę auto rozbebeszone to daje rękę uciąć, że Łukasz stanie na bańce a części wyśle. teraz zamawiałem paczkę i też doszła, problemu nie widzę. zawsze służy wiedzą, dobrą radą i ja lepiej trafić nie mogłem. następne graty też od niego będą ;)
Jasne, nie twierdze, że to nie problematyczna sytuacja, ale wolę się postawić w sytuacji braku filterka, niż w sytuacji Amigasa.
Mi też auto stało raz na fest mrozie pod warsztatem ponad tydzień i tez potem się z tego problem zrobił, wiem o co chodzi, ale mimo wszystko odpuszczam.
mojego zamówienia nikt wolno nie obsługuje - a jeżeli już to robi to tylko raz -- ostatni
ale gdbyby tak było to po 7 dniach było by już po moim zamówieniu u tego kogoś ...
Jester - z tą ręką to uważaj - bo Dziaru miał auto rozłożone i czekał na graty ( o czym pisze w temacie ) a gratów jak nie było tak nie ma i jeszcze doszły ściemy o nadaniu paczki = nie masz ręki :-)
a amigasowi zdrowia życzę i rzetelnej informacji dla klientów