No, byłoby fajnie, gdyby tak było, postaram się szepnąć coś, ale to dopiero na miejscu, bo póki co nikt o tym nie wie i nie chcę, żeby ktoś wiedział wcześniej, że Alfaholicy też zawitają na ceremonię :)
Printable View
No i gitarra.
Kuba, na Fabiana można liczyć, on jest zawsze chętnyi często się zjawia to myślę, że można go wpisać :)
Pamiętać panowie o klubowych flagach! Obowiązkowo mają być zamontowane!!! :)
- flagi przygotowane
- auto też :)
Msza Mask tak ok. 18 sie pewnie skończy co?bo ja o 16.30 ślub kuzyna potem jadę zawieść gości itp, więc na 18 wyrobię się.
Fucel sprawa jest :) byśmy po orszaku i odwiezieniu Maska pojechali na Mniszek odstawić furę moją i byś mnie podrzucił na wesele kuzyna z powrotem?
Radexon, widziałeś kiedyś żeby msza trwała 3 godz ? :P o 16 się zaczyna, i jak napisał Mask gdzieś koło 16.45 powinno być po wszystkim. Dalej życzenia i orszak. U mnie też Radzio wszystko się pokićkało. W sobotę przyjeżdża do mnie cała dalsza rodzina - gdzie impreza będzie na sali.
Także ja też będę obecny pod kościołem, potem na konwoju - ale niestety już po tym wszystkim jadę do rodziny.
Na jednej takie byłem ale to 2h trwało pamiętam - zasypiałem :)
Jak o 16.45 to kaplica bo ja o 16.30 będę w kościele tam koło Intermarche.Także fizycznie w dwóch miejscach nie dam rady,jak będzie ruszać brama daj mi cynk,bo nie wiem ile ta msza tam u Kuzyna potrwa
W skrócie zostaje mi dołączyć na obwodnicy gdzieś na szybko :)bo tak to widzę bez szans czasowo bo u Kuzyna to mi zejdzie tam pewnie tez 10-15 minut z życzeniami,chodz postaram sie pierwszy wepchać i ruszyć.
A tak wczoraj Bellę myłem i ogarniałem syf w niej.
Zarzuć nr na PW MASK jeszcze mi :)
Dobra panowie, gdzie i o której się spotykamy? Ja proponuje 15:30 pod Mcdonaldem jeżeli Wam pasuje, bo my w Świeciu chcemy się zebrać ok 15. Kuba, te Alfy od Ciebie będą?
Ok, będę wtedy o 15:30 po Mcdonaldem - i Krzysiek dziś dzwonił potwierdzał, że będzie swoją Alfą, Fabian mówił że też wpadnie(ale coś bez przekonania:().