-
Tego się niestety obawiałem. O władowaniu 310 do 16 czytałem w temacie Bociana.
To skoro jestem zmuszony na seryjne wymiary to moje pytanie.
Czy warto kupować nawiercane/nacinane tarcze słabszej jakości (np. Mikody)? Czy lepiej zainwestować w gładkie tarcze lepszej firmy?
Co do klocków to sprawa jest prosta, bo w obu przypadkach trzeba kupić dobry klocek.
-
Z Mikodą jest taki problem, że jest przewiercana co powoduje, że pył z klocków gromadzi się wewnątrz tarczy i niestety wtedy tarcza wolniej oddaje ciepło, szybciej się przegrzewa i pęka.
Moi zdaniem jeśli nie chce się wydawać kupy pieniędzy na nawiercane EBC to kupić po prostu dobrą gładką tarcze.
-
1 załącznik(i)
Taki punkt odniesienia:duże brembo i felga 17`Załącznik 83005
-
nic nowego do tematu nie wnosisz.
-
no to prosze tutaj jest zestawienie do 147; to ma być upgrade czy jakies pitolenie http://www.taroxpolska.pl/147-c-7_4876_4884_4887.html
-
tylko po co komuś kto nie jeździ po torach 6tłok taroxa ?
jak inwestuje to w to co mogę wykorzystaća nie po to by było 90% możliwości nie wykorzystane.
-
-
Tylko za 3,5 koła (za przód?) to mogę zmienić felgi na 17'' i przeszczepić brembo. Auto jest do codziennego użytku, a nie do jazdy wyczynowej.
-
ok,to zacznijmy jeszcze raz: co autor tematu chce mieć , ile ma na to złotówek i co chce osiągnąć
-
Przeznaczając ok 1500 zł za komplet poprawić znacznie (w porównaniu do serii) hamowanie.
Styl jazdy - umiarkowany. Auto jak w profilu.