Czekałem do ostatniej chwili ale jednak nie uda mi się Wam towarzyszyć:( Tym bardziej żałuję, ponieważ byłaby okazja poznać Alfisti z innyego regionu...Jednakże życzę wszystkiego NAJ Młodej Parze i udanego poweselnego spocika;)Pozdr!!!
Printable View
Czekałem do ostatniej chwili ale jednak nie uda mi się Wam towarzyszyć:( Tym bardziej żałuję, ponieważ byłaby okazja poznać Alfisti z innyego regionu...Jednakże życzę wszystkiego NAJ Młodej Parze i udanego poweselnego spocika;)Pozdr!!!
Wpadłem jeszcze zerknąć pewnie ostatni raz w temat.
Dziękujemy bardzo za życzenia :)
Poweselnego spocika chyba nie będzie, bo pokruszyła się ekipa, ale i tak będzie fajnie. Jeśli nawet pogoda nie dopisze to nastroje powinny i tak być pogodne :)
Ja potwierdzam swoja obecnosc
Pzdr
Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
Nie dam rady, do szkoły mam iść od 14 do 18 :000000000000000000000000
No i już po :P Jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJ ...NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA .
Dziękujemy za poczęstunek ,mamy nadzieję że skonsumujemy go wspólnie już za tydzień :)Załącznik 70638Załącznik 70639Załącznik 70640Załącznik 70641Załącznik 70642
Ja oczywiście też się dołączam, miło, że mogliśmy jechać z Wami w tym szczególnym dniu. Pomyślności no i dzięki za Alfówkę :D
P.S Maciey, piękna żona, dobry wybór :P
Pozdrawiam raz jeszcze :)
Załącznik 70699Załącznik 70700
również się dołączam
Wszystkiego NAJLEPSZEGO!
Żonka - potwierdzam - śliczna kobieta! będziesz musiał uczucie jakoś podzielić między Żonę i Alfę.... :)))
Alfówka niech Wam służy za tydzień
pzdr
Wreszcie jestem i mogę podzielić się z Wami raz jeszcze wielkimi podziękowaniami za miły kameralny orszak. Było nam bardzo miło, że mogliśmy Was gościć, mogliśmy Was poznać i że zechcieliście nam towarzyszyć.
Co do żony - znamy się wiele lat i ona wie, że samochody traktuję na równi z nią, zresztą nieraz słyszałem, że dbam o samochód bardziej niż o nią ;)
Mam nadzieję, że spotkamy się w Czorsztynie już w przyszły weekend.
Hej,
Niestety nie mogło nas być z Wami w Czorsztynie, bo rozłożyła nas choroba po weselu, potem trochę urlopu i nie było czasu, a nawet możliwości wstawić fotek, dlatego nadrabiam.
Nie ma to jak flaszka przy kościele :)
Załącznik 72758
Załącznik 72759
i cała ekipa
Załącznik 72760