Z ogromnym refleksem odpowiem :) To zależy które auto :) Ale ostatnio obie bawarki na WWL'ach :)
Printable View
Z ogromnym refleksem odpowiem :) To zależy które auto :) Ale ostatnio obie bawarki na WWL'ach :)
Witam,
odgrzebuję temat. Od niedawna na WWLu porusza się także moja 156 SW po lifcie :) Oczywiście oramkowana.
wpadaj na spot czwartkowy do CH Gocław . Więcje info w temacie "Warszawskie czwartki"
Dzięki za zaproszenie. Z pewnością się zjawię, ale nie na najbliższych dwóch. Poniżej link do opisu mojej 156.
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...tdm_150km.html
Pozdro!
Cześć :)
Raz Cię widziałem jak byłeś jeszcze bez ramek:)
Może trzeba zorganizować jakieś spotkanko?:)
Siemanko,
bez ramek jeździłem 3 dni więc miałeś szczęście :) a propos spotkania...namówiłeś mnie :) może coś w drugiej połowie kwietnia? albo może ustalimy jak się kiedyś spotkamy na trasie :)
Pozdro i do miłego!!
Świeżutkie wwl-e :D Do zobaczenia na drodze, Jak coś to na ewentualną ustawke też się pisze :P
Panowie nie ma co się rozdrabniać na podgrupy :) wpadajcie w czwartek na spot Warszawski :) więcej info w temacie Warszawskie spoty Czwartkowe
Panowie czy ktoś z was parkuje czarną 159 sedan z brązowymi skórami na WWL przy metrze Pole Mokotowskie? Dosyć często kolega mnie myli bo mam taką samą :D.