Po pierwsze, 4C ma kosztować >50 tys. EUR, co w Polsce oznacza jakieś 250 tys. najmniej, czyli dużo więcej niż Brera. Po drugie, to ja chętnie zobaczę liczby, bo mnie się wydaje, że było 30%, ale w dół...
Printable View
Po pierwsze, 4C ma kosztować >50 tys. EUR, co w Polsce oznacza jakieś 250 tys. najmniej, czyli dużo więcej niż Brera. Po drugie, to ja chętnie zobaczę liczby, bo mnie się wydaje, że było 30%, ale w dół...
akurat 4C sie sprzeda, w kryzysie wszystkie dobra luksusowe sprzedają sie lepiej. Jaguar ma chyba teraz w ogole najlepsze wyniki w sprzedaży. Taki to... specyficzny kryzys:)
Też nie przewiduję jakiejś specjalnie wielkiej sprzedaży 4C w PL - drogi i nie praktyczny. A konkurencja już jest - BMW, Porsche, Lotus (sporo taniej). Ale patrząc generalnie, to AR wydaje się odnosić ostatnio spory sukces jeśli nie sprzedażowy, to wizerunkowy. Co promocja to MiTo/Guilietta do wygrania :)
Żadne BMW nie będzie konkurencją dla 4C z oczywistych względów. Lotus owszem, ale chyba tylko Evora, która kosztuje ponad 300 tys. zł. Czy to taniej od 4C? Jeśli zapowiedzi się sprawdzą, to nawet Evore S Alfa będzie przebijać pod względem osiągów, oraz zaawansowania technologicznego.
Nissan ma 150km i wychodzi poniżej 8-miu do 100-tki:
http://www.youtube.com/watch?v=P10ZP32n_wk
katalogowo to ona do setki ma 8.8
A to 4C wychodzi wychodzi, czy wychodzi tak jak mityczna już niemal Alfa Romeo 169 ?
co komu po sprzedazy w Polsce? sprzeda sie w Europie i spoko.