Moja będzie też taka zabudowana, zresztą zobaczysz ;) Co do głośnika, to musisz się pytać naszego technicznego :D Jak chcesz, to na PW podam Ci namiary do niego np gg
Printable View
Moja będzie też taka zabudowana, zresztą zobaczysz ;) Co do głośnika, to musisz się pytać naszego technicznego :D Jak chcesz, to na PW podam Ci namiary do niego np gg
Więc temat stanął ...Postanowiłem przerobić ori subwoofer ( nie BOSE ) z głośnika 16cm na mocny głośnik 20cm... i podłączyć wszystko pod mojego monoblocka 275rms....Na razie dopiero się zabieram za prace ale myślę że coś z tego będzie...Subik jest wykonany z sztywnego plastiku , ma dużo przetłoczeń i wzmocnień więc nie powinien cały" chodzić "Załącznik 77485Załącznik 77486
Proxim jako ,że na stolarza się nie doczekamy:D a zimową porą i tak się swiata nie przebuduje ... to usypiam temat do wiosny i zaczynam działać jednak z "rękodziełem" ...Naoglądałem się "materiałów szkoleniowych" z Youtube a ,że z żywicą bawiłem się już wczesniej przy aucie to raczej podołam:) Jeno trzeba przeczekać do wiosny na pogode a potem ogień... Zapodaje filmik poglądowy - o takie cuś mi chodzi ( no może zamiast 1 głośnika na jednym boczku umieszcze na ładnym panelu wzmacniacz i kondzior ) :
http://youtu.be/unlSAtDV4bA
Wiem Nazar, wiem, nie dotarłem jeszcze do niego :D
Masę zajęć mam, nawet w sklepie mnie nie ma, nie mówiąc już o lampach :D
Myślę, że przed wiosną wrzucę tu już zdjęcia mojej zabudowy :D
Luzzzz...W sumie tak się napaliłem na te "laminaty" ( z jaką łatwością idzie pokombinować ) aż się ciesze ,że z Basserem nie doszło do skutku bo chce zrobić obudowe która będzie idealnie kształtem leżała i pod głośnik/ głośniki 10" .... Także na wiosne wyprzedaż garażowa JBL 1204 BR i raczej ten "nie Bose" subik+osłona/ obudowa maskująca do SW.
- - - Updated - - -
Luzzzz...W sumie tak się napaliłem na te "laminaty" ( z jaką łatwością idzie pokombinować ) aż się ciesze ,że z Basserem nie doszło do skutku bo chce zrobić obudowe która będzie idealnie kształtem leżała i pod głośnik/ głośniki 10" .... Także na wiosne wyprzedaż garażowa JBL 1204 BR i raczej ten "nie Bose" subik+osłona/ obudowa maskująca do SW.
A może subika z osłoną chciałbyś się pozbyć jeszcze przed gwiazdką :) ?
kostki nie mam, myślałem nad wymianą głośnika i podłączeniem pod zwykły wzmacniacz, mam w tej chwili zestaw magnata (skrzynia+wzmak), którego nie wykorzystuje nawet w 30% (już chyba z tego wyrosłem :) ) a zajmuje mi prawie połowę bagażnika