Jako organizator takich akcji uwielbiam czytać takie komentarze :D hehe ciesze sie że sie podoba :)
Printable View
Jako organizator takich akcji uwielbiam czytać takie komentarze :D hehe ciesze sie że sie podoba :)
I naturalnie wielkie dzięki i niski ukłon w stronę organizatora :> Jak pisał tak jest, nawet lepiej heh ;) Pozdroooo.
Również dotarła, dzięki za czapę :P
A ja zamawiałem 3 polary z czego dziś dotarł 1.. ktoś też tak ma..? Bo nie wiem czy coś pomieszali czy należy przyjąć, że idą w 3 paczkach (co by było całkiem logiczne bo do każdego były doliczone koszty przesyłki..)
P.S. W zeszłym roku zamawiałem 2 i wydaje mi się, że przyszły w jednej paczce.. tylko nie pamiętam czy wtedy się inaczej za przesyłkę płaciło..
mają iść każdy w osobnej paczce tak jak sie płaciło. tylko przesyłki na zasadzie 2/3 różnych gadżetów za które sie płaciło przesyłkę raz, będą szły w jednej paczce
Polar i rękawiczki do mnie doszły i już je dzisiaj zabrałem na "testy w terenie" :)
Dzięki!
A ja nadal czekam na przesyłkę.... :(
do mnie paczka doszła wczoraj ale nie miałem kiedy odebrać i dopiero dziś założyłem tę piękne rękawiczki polarowe na me ręce :D
andy cierpliwości na pewno dojdzie, jak dla mnie to musi dziś :)
Polar pierwsza klasa. Dostałem wczoraj. Dzięki wielkie dla organizatora.
u mnie nadal nie ma :( cos czuje, ze prezentu swiatecznego z tego nie bedzie