Jakbys widzial gdzies ten zestaw naprawczy lewarka zmiany biegow to daj znac. Bo wszedzie go szukalem i znalazlem orawie do kazdej alfy oprocz gt.
Printable View
Jakbys widzial gdzies ten zestaw naprawczy lewarka zmiany biegow to daj znac. Bo wszedzie go szukalem i znalazlem orawie do kazdej alfy oprocz gt.
Panowie, prócz Aso gdzieś indziej dorwę przyciski do podgrzewania siedzień?? Bo jednego nie mam;/ A drugi odskakuję i nawet przy trzymaniu nie grzeje. Wina przycisku czy gdzieś dalej??
W ASO są po 141 zł, ale na "wolnym rynku" niestety nie spotkałem, a też jednego potrzebuję, bo nie załącza (no, chyba, że uda mi sie naprawić).
te przyciski to fabryczna lipa - cały prąd idzie przez włącznik a powinien przez przekaźnik żeby się nie psuło
ten sam problem mam w fotelu kierowcy, wciskam przycisk i sam odskakuje :/ strona pasażera normalnie.
ktoś rozbierał? bawił się ?
i słusznie :)
To mam jeszcze jedno pytanie w sprawie włączników podgrzewania siedzeń. Czy owe włączniki są jednakowe w Alfie GT i Alfie 166 czy są inne?
Pytam, bo do Alfy 166 znalazłem po 39 zł (nowe!) wiec gdyby były identyczne jak w GT...