Kto startuje z Bydgoszczy niech mi poda godzinę i miejsce spotkania, poprosiłbym :)
Printable View
Kto startuje z Bydgoszczy niech mi poda godzinę i miejsce spotkania, poprosiłbym :)
1. Mask
2. Fucel
3. Artur75
4. mantis30
5. semri6.
6. fokusgdz
7. El_Diablo +1 (Fiat Stilo Abarth) - tylko cytadela
8. Abidibi1509 + Tusia147
9. AdamOoo + Osoba towarzysząca - tylko cytadela
10. Państwo Semprefedele
11. szwarak +1
12. Szałek +3
13. Radexon
Opcja świetna :0
MASK tylko godziny ustalić co i jak na RAD dzwonię rezerwację robić na kręgle i można śmigać.
tak jak gadalismy dziś myślę do 15 sie obrobimy Cytadela i potem kierunek RAD ale to do ugadania :)
Może i ja bym zawitał ale dużo zależy od pogody.... nie ruszam belli "zimą" - stoi cały sezon zimowy w garażu i nie mam do niej zimówek...
no niestety.. ja akurat 11 mimo że święto to pracuję :( a z chęcią bym się wybrała ...
ja aktualnie na spot mam jakies 1500 km ale licze na kolejne i ja bede na miejscu w polsce to napewno zawitam :)
Idąc tym tokiem myślenia, można byłby pomyśleć o zlocie o głównej atrakcji zawodach zręcznościowych, tzw. zręcznościówkach. Może wtedy posypie śnieg, wystarczy dorwać jakiś plac - ew zgodę, trochę pomysłowości i spotkanie, że mucha nie siada. Nie wiem czy to dobry pomysł, ale warty przemyślenia.
Póki co skupmy się na tym najbliższym, bo już się doczekać nie mogę!!!! :cool:
dobry pomysł :) w Świeciu jest idealne miejsce na takie zabawy. Jest pomysł na następne spotkanko ;)
Żeby wszyscy mieli równe szanse to każdy będzie startował samochodem Fucla :D
A tak wracając do głównego wątku, to na chwilę obecną ustaliłem, że zwiedzanie rozpoczynamy od godziny 12:00.
Tak więc 11:30 spotykamy się na parkingu przy McDonalds :)
Jak będę znał już w miarę konkretną liczbę aut, spróbuję jeszcze pogadać, czy da radę wjechać samochodami na teren jednostki do środka, zrobić wystawkę i cyknąć foty :P Jeśli się to nie uda, to poszukam jakiegoś innego klimatycznego miejsca na jakąś sesje :-)
Jeszcze mój szwagier będzie Alfą 156 2,0 ts
tylko nie
wiem jak długo ;p