Jesli ta boazeria to prawdziwe drewno a nie ersatz to jestem jak najbardziej za , wiec sie chyba nie poklocimy :)
Chyba ze ty wolisz imitacje i prawdziwe drewno to minus , to sie poklócimy
Printable View
Jesli ta boazeria to prawdziwe drewno a nie ersatz to jestem jak najbardziej za , wiec sie chyba nie poklocimy :)
Chyba ze ty wolisz imitacje i prawdziwe drewno to minus , to sie poklócimy
Nie było twin sparków w Thesisie :) Najmniejszy silnik to 2.0 turbo później 2.4 benzyna 3.0 i 2,4 jtd :)
Wiem, wiem.Cytat:
Nie było twin sparków w Thesisie
wch a myslelismy o nim:)
- - - Updated - - -
mialo byc ech
:)
Są gdzieś dokładniejsze dane i zdjęcia tego auta?
Zapraszam na forum Lancia Klub Polska ;) Jest tam trochę info na jej temat, a jeden z Klubowiczów ją oglądał na żywo
Link http://forum.lanciapolska.org/viewto...56149&start=15
Czyli jednak trochę pieniędzy trzeba wsadzić... Co to za silnik 2.4? Jakaś mutacja 2.0?
Silnik 2.4 VIS R5 o mocy 175KM dość dobrze znany wśród Lancisti, występujący m.in. w Lancii Kappa, czy Thesis. Można by go nazwać pochodną 2.0 VIS R5 występującego m.in. w Lybrze, Kappie, Fiacie Coupe (chyba), a to z racji wspólnego dołu i różnych innych części.
Niestety podobnie jak TSy wymaga dość dobrego traktowania - kompletny brak pałowania na zimno, nie kręcenia do odcinki, pilnowania stanu oleju jak oka w głowie etc., z powodu przekręcających się panewek. O dziwo problem z panewkami jest rzadszy w bliźniaczym 2.0 VIS.
Świetna? Zaryzykuję stwierdzenie, że z tych oferowanych w Thesis to najbardziej ryzykowny silnik ;)