Jagiel mowisz o tym spocie w piątek. Bo ja to sie tak na 8 najwczesniej wyrobie
Printable View
Jagiel mowisz o tym spocie w piątek. Bo ja to sie tak na 8 najwczesniej wyrobie
Marcin...:))) gdzieś ty był...:))) hahah ja tam sie na kolanach zmieszcze :))) mała jestem,na stojąco bede prawie równo ze stołem wiec nie ma problemu :))) nawet jak potuptamy pół wieczoru to nie bedzie męki :) ;)
- - - Updated - - -
[QUOTE=Quattro;1025616]Jeee!!!! Sołtyse dwa!!!
Niestety nie ma na tyle miejsca w loży, ale ja jako pomysłodawca, wspólnie z organizatorem Jagielem znajdziemy dla was miejsce. Najwyżej mwowry sobie chwilkę postoi…;)
zadne mi tu sołtyse dwa:) ja LOla :) hehe Daniel bede skakac ze szczescia ze w koncu zawitałes do bielska wiec miejscówka niepotrzebna :)
My odstąpimy 2 miejsca.
Czyli jest nas 15 osób krótki mówią elegancko :D Nie pominąłem chyba nikogo ?
ano dokladnie :) - Dzieki Misia za pamiec o mojej skromnej osobie. ja bede na bank a czy magda to sie jutro okaze. dam znac jak bede wiedzial.
Dobra moi drodzy, więc 2 słowa:
Spotykamy się wstępnie o 19:00 w Sferze i robimy spota. Każdy może przyjść później, jednak o godzinie 21:00 ruszamy do Klinki, więc kto się spóźni to będzie nas musiał szukać. Samochody zostają na miejscu, na parkingu.
PS: Ja będę ok. 20:30 więc czekajcie cierpliwie.
PS2: mwowry – weź mi te kartki, a ja dam Ci d…;) ...uże piwo!
Ja jak się zbaniuję, więc też koło tej godziny :)
- - - Updated - - -
W ogóle mam prośbę do osób wracających w stronę Cieszyna, czy nie rzucił by ktoś na koniec imprezy koleżankę do Wapienicy.
- - - Updated - - -
Nie wiedziałem czy będziesz bo sam mówiłeś że zobaczysz :D
Ja bede, magda na 50% do ktorej zostane nie wiem bo w sobote ruszam po Auto wczesnie z rana