Tak jak napisałem wcześniej - zależy to również od radia. Jeśli możesz wymusić tryb zmieniarki to będzie działało, jeśli nie to pozostanie zmieniarka wirtualna mp3.
Było to już wcześniej:
Printable View
Wyłączone radio -> wciskasz jednocześnie "on" + "src".
Jeśli wyskoczy napi: charger, to znaczy, że wymusiles tryb zmieniarki nie posiadając jej na wyposażeniu. Wtedy wystarczy kabelek za kilka złotych i można słuchać mp3 z telefonu (przyzakupie sprawdź czy kabelek jest stereo, bo podobno zazwyczaj sprzedawane są mono... Ale osobiście nie testowalem takich kabelków).
Działa ta opcja to teraz tylko kupić kabel i sprawdzić czy będzie działać z iPodem :) aktualnie mam jakiś transmiter który z ipodem nie chce współpracować na basie charczy strasznie a jak podepne pod ten transmiter np. Telefon se x10 mini pro działa normalnie żadnego charczenia.
Z wyjścia słuchawkowego będzie działało bez charczenia itp. Tylko trzeba odpowiednio ustawić parametry dźwięku żeby za dużo bassu nie rzucać na głośniki. Ja testowałem podłączenie swojego HTC ONE V z Beats Audio i dźwięk jest całkiem przyzwoity.
A nie taki z niebieską kostką czasem?
Tak. Może być taki, jak podał kolega wyżej.
Jeśli kolor się nie podoba, to ewentualnie można przemalować... :)
Tzn, który kolega wyżej? Tak dla wyjaśnienia - to nie o kolor chodzi bo niebieską kostkę możesz sobie przemalować jak chcesz. Gorzej będzie przy próbie wciśnięcia tej żółtej... no właśnie gdzie? Na pewno nie w miejsce niebieskiej.