nie przepłacaj - przecież kolega pisał że są za 140 / szt
:lol:
Printable View
Taaa ...
Szkoda tylko, że na rynku jest aż tylu oszustów oraz ludzi wierzących w bajki.
W tej branży cudów nie ma.
aby może zakończyć dywagacje na temat poruszony przez kolegę...wahaczy górnych TRW zakupionych za 280 pln chciałbym przedstawić to co zakupiłem z tego samego źródła... nie wiem skąd facet ma taką cenę ...czy wynosi to pod pazuchą z firmy..nie interesuje mnie to..ja to kupiłem od niego przez allegro..ceny ma różne.Akurat górne wahacze u niego się opłaca kupować ..ale reszta jest już w cenach normalnych.Oczywiście faktury nie ma :).
Załącznik 78626Załącznik 78627Załącznik 78628Załącznik 78629Załącznik 78630Załącznik 78631 resztę zakupiłem / tylne zawieszenie / u kol. DamianaS...przed chwilą doszła paczka..dzięki Damian.. w znanym wszystkim alfaholikom sklepie :).POLECAMZałącznik 78632
Jutro auto dostanie nową zawiechę w cenie ,, kombinowanej".Jestem z wielkopolski..a ponoć to my wynaleźliśmy drut aluminiowy..:)
Dzięki za dobre słowo.
Wahacz ze zdjęć ma oryginalną etykietę Fiata - Ricambi, wszystkie oznaczenia na odlewie są prawidłowe więc jak najbardziej OK.
W tej chwili mamy oryginały TRW z nowej dostawy (droższe niestety) po 253 PLN - 10% dla klubu = 228 PLN
Wahacze pochodzą z oficjalnej polskiej dystrybucji - 100% oryginał.
andrzejm36 a Ty za ile kupywałeś swoje i od jakiego sprzedawcy?
to zerknij w swoich aukcjach nazwę uzytkownika to zostanie na dłużej
andrzejm36 widocznie nie warto podawać nikomu takich informacji bo tak naprawde po co jak i tak kazdy mysli ze ktos ich probuje na mine wpakować.