Podoba się, fajnie buczy dobrze że nie tak głośno.
Super
Printable View
Hohoho, już słyszę że będzie to świetny wydech, fajny dźwięk ale nie za głośno, Andrzej kiedy ją odbierasz bo chcę posłuchać na żywo??:)
Jasne:)
W tym momencie walcze z lozyskiem kola , i zawieszeniem tylnym , jeszcze rolka , koncowki drazkow , oslona magla , i bedzie git , Grzdylu mozna zrobic i do gtv , nie ma problemu :)
Chciałem tylko powiedzieć, że wczoraj odebrałem samochód po wymianie kompletnego wydechu: rura od kolektora z plecionką Asmet, kat został oryginalny, tłumik końcowy Proex. Brzmi bardzo ładnie, soczyście i nie buczy, nie za głośno - jak to Darek dobrze podsumował: ładnie podkreśla brzmienie Twinsparka. Jakość wykonania tłumika jest dobra (ocena Darka) ale wysyłają go bez wieszaków, a rura wychodząca z tłumika jest bardzo krótka i trzeba sztukować. Co do samej współpracy z proex się nie wypowiem. Powiem tylko tyle, że Darka trochę nerwów to kosztowało.
W najbliższą sobotę chętnie bym się do was wybrał. Ubywa mi płyn wspomagania kierownicy. Jak z terminami?
Mozesz przyjezdzac zapraszam
Darku,
możesz przesłać na pw info, ile mniej więcej kosztowała by naprawa progów w Afie GT? Obydwa są sfatygowane na łączeniach + zdarty lakier, więc wypadałoby podmalować :)