Tylko ja na przykład go nie mam :(
Więc w takim razie czy przekaźnik podgrzewania tylnej szyby, od 156/gtv będzie pasował? Sąsiad ma mały zomowiec, wiec bym od niego mógł wziąć. Tylko czy on ma tę szczyptę "techniki", która zadziała
Printable View
Myślę że funkcjonalnie będzie identyczny. Co do wyprowadzeń złącz, czy są takie same to nie wiem.
Masz zdjęcia oryginału to trzeba porównać z tym z 156
W Fordzie Escorcie też był przekaźnik z taką funkcją.
do najbliższego sklepu fiata mam jakieś 70km, niestety.
Poszukam z rozbiórek, może dorwę coś za dychę :)
Jak kupiłem na fiacie za 14 zł. nowy 30A
A może ktoś z Was sprawdzić w którym miejscu znajduje się przekaźnik od ogrzewania szyby w 155 po lifcie z TS-em 16V?
Z góry dziękuję! :)
Omron8 - masz to w manualu.
Dobra! Poczołgałem się troszkę po śniegu i podłodze w samochodzie no i u mnie winowajcą jest też ten przekaźnik... a raczej jego brak :P W sumie to jeszcze nie wiem czy reszta jest sprawna ale po wsadzeniu innego zaczęła się zaświecać kontrolka na desce.
W związku z zaistniałą sytuacją muszę nabyć nowy. Powiedzcie mi moi drodzy czy te przekaźniki kupuje się tylko w fiatowskim sklepie czy są może jakieś uniwersalne. No i jeszcze co mam powiedzieć panu w sklepie. W związku z tym że go fizycznie nie mam to mu nie dam na wzór :) Zaznaczam, że wolałbym jakiś tańszy bez tych bajerów z auto wyłączniem.
Powiedzcie mi jeszcze jak to jest z podgrzewanymi lusterkami. Włącz się je razem z tylną szybą czy są jakieś dodatkowe guziczki?
- - - Updated - - -
Nie wszystko w manualu zgadza się z realem.Cytat:
Omron8 - masz to w manualu.