Z google pobierają i wgrywają gotowy soft.. Od dziś jestem profesjonalnym chip-tunerem, zapraszam do korzystania z moich usług :lol:
Printable View
No ale w tym sztuka żeby gotowca wrzucić i dobrze za to zkroić...... udając wielkiego tunera
Inaczej - kupuje boxa za 280 który jeśli chodzi o wartość podzespołów kosztuje 60zł , cwaniak ma 210zł zarobku , jade na chip płace 800 zł za gotowca niewiadomo jakiego w sumie , wgranego interfejsem za 100zł , cwaniak przycina 700zł i jeszcze jego mądrości mam wysłuchiwać, wiadomo dobre strojenie jest najlepsze u solidnego obeznanego w silnikach, z doświadczeniem w temacie gościa który sam zmodyfikuje mapy...... ale ja takiego w okolicy nie mam........
Kolega ma w Mazdzie 6 2.0 diesla taki box tuning tylko robiony w holandi i jest naprawdę duża różnica jest czuć większą moc po włączeniu go naprawdę fajny jest efekt.
Przelatał na tym już ponad 60k i jest spoko nic z silnikiem sie nie dzieje i z resztą podzespołów
Jest możliwość założenia chipa do alfy 146 1.9Td 98r która nie ma komputera??
niestety nie , te powerboxy podpina się pod czujnik ciśnienia na listwie cr, u ciebie jedynie mechaniczne podniesienie ciśnienia doładowania i zwiększenie dawki paliwa , szczegóły znajdziesz na forum.lanciapolska.org ktoś tam chyba na przykładzie dedry z tym silnikiem opisywał co i jak
a tak btw w dziale nasze belle wrzuciłem filmik jak wóz przyspiesza mi teraz z powerboxem, po 6tkm stwierdzam że narazie nic złego się nie dzieje, dalej alfa mi wogóle nie dymi nawet przy butowaniu, co mnie dziwi osobiście...
no i zdupczyłeś sprawę po całości , choć będziesz się teraz bronił że nie ;
za niecałą stówkę miałbyś galetto , szukasz mapy w dziale tuning na forum na swoje edc15 , i wgrywasz sprawdzoną mapkę (np na 130KM) , możesz mieć egr off , co ważne , masz pewność co do programu , bo koledzy sprawdzą i powiedzą czy jest OK ,
dałeś ciała