Na tym torze się jeszcze nie rozbijalem :D
Na tym torze się jeszcze nie rozbijalem :D
myślę, że na tym zlocie mój dieselek trochę pokopci ;)
Piszę sie na 100%
Ja też chętnie, sprawdzę swoje umiejętności ;) Na torze nigdy nie jeździłem, może to być świetna okazja żeby zacząć :) Piszę się w tym roku na 100%
Ligar pisz mnie na liste
Życzę tego Wam i sobie, oby taki entuzjazm został do końca a zwłaszcza jak przyjdzie do płacenia za główna atrakcję :)
W 2 dni mamy 15 załóg, nie rozpędzajcie sie tak bo miejsc zabraknie... ;)
- - - Updated - - -
A zapomniałem dodać, lista zaktualizowana. Zapraszmy kolejnych zdecydowanych !!
Kiedy można spodziewać się innych atrakcji? Typu konkretny ośrodek, liczba dni, informacje o rajdzie, jeżeli takowy będzie, itd. W moim przypadku najpierw zastanowię się nad zlotem, potem nad torem, ale nie ukrywam, że jest to ciekawa alternatywa :)
i jest jakaś szansa, żeby zlot był dłuższy? Tegoroczny 6cio dniowy był wyśmienity. I czas trwania zlotu moim zdaniem trafiony. 3 dni trochę krótko, moim zdaniem.
Wszystko fajnie, nawet lepiej jak fajnie. Z tym że - deklarować się na sierpień do stycznia ?? Ciut wcześnie, ja to nie wiem co będę robił w ten piątek (koniec świata przecież) a co dopiero w SIERPNIU 2013 roku!
Ogólnie to jestem chętny, ale nie mogę nic zapewniać.
Witam pisze sie na ten sjs ale mam propozycje zlot w Rewalu nad Baltykiem Tor na bylym lotnisku porosyjskim w Bagiczu plus inne atrakcje. co wy na to?!?