Napisz kto jechał autem i podaj dane. Czym się tu martwić, przecież Ty nie prowadziłeś tylko inna osoba.
Printable View
Napisz kto jechał autem i podaj dane. Czym się tu martwić, przecież Ty nie prowadziłeś tylko inna osoba.
Nie podniecaj sie chłopie bo nic nie wiesz a dyskutujesz... Poczytaj trochę a pózniej sie wypowiadaj albo jak nie wiesz to wogólę sie nie wypowiadaj... Czy ktoś napisał ze nie chce zapłacić ?! Napisałem ze ja jako właściciel auta nie zapłacę bo nie kierowałem.... A już miałem taką sytuacje kilka lat temu i do dzisiaj nic sie nie stało podalem dane mojego wujka który jechał autem i go nie ścigali a dali spokój... Tylko to było przed tymi wszystkimi nowelizacjami przepisów...
Nie podniecam się i wiem tyle ile napisałeś...Chcesz żebym wiedział więcej to napisz wiecej...Wyraźnie napisałem, że to brat (kierowca) ma szykować kasę a nie Ty więc z rozumieniem czytanego tekstu trochę u Ciebie słabo...oj słabo:-/A skoro, piszesz, że przerabiałeś już kiedyś podobną sytuację to tym bardziej zastanawiam się po co założyłeś wątek i pytasz o jakąś radę skoro wiesz lepiej...