Kurcze to w sumie wychodzi na to że, aby zrobić przekręt z przebiegiem wystarczy nowy zestaw zegarów za 150 zł ;).
Printable View
Kurcze to w sumie wychodzi na to że, aby zrobić przekręt z przebiegiem wystarczy nowy zestaw zegarów za 150 zł ;).
wystarczy zapewne sporo mniejsza kwota i brak konieczności wymiany zegarów
"spece" zapewne zrobią to taniej i bez zbędnej roboty
przecież w PL 90% nawet diesli ponad 10 lat ma ok 140-180kkm
z czego 50% zapewne magiczne 160
Moja bella przy kupowaniu miała niecałe 168 tys. Jak na 9 letniego diesla z zachodu to aż przegięcie ale silnik nadal jest w świetnej kondycji więc nawet nie zwracałem uwagi na ten przebieg, bo to nie cyferki jeżdżą ;)
Kiedyś na wykopie była AMA że sprzedawcą aut. Na pytanie o ile najwięcej cofnął licznik, odpowiedział: 600tys. I weź tu kup auto ;)
Jak mnie pamięć nie myli gdzieś był podobny temat. Tam ktoś pisał, że da się przełożyć do przedliftowych sam ten ekranik ze środka. Wymiarowo jest taki sam. Wtedy nie trzeba się bawić w osiowanie i km mamy takie jak były ;)
Jak tak się da to i ja kupię zegary przedliftowe.
Ale skoro można przebieg zmieniać w górę to za problem...:)
Też jestem od wczoraj zainteresowany zmniejszeniem przebiegu.
Czy FES 2.6 Full i viaken wystarczą? Do osiowania również?
Oczywiście przy założeniu, że licznik się przewija. Chwilę dłużej to po prostu
potrwa.
odświeżę starocia , chciałem założyć zegary od po lifta do przed lifta środkowe wskaźniki oraz obr.i prędkościomierz , i tak czytam opinie "stare" na temat tego mini kompa od przebiegu , czy w tym jedynym przypadku prędkościomierza nie można przełożyć tarczy ? czyli cały budzik zostaje ten sam zjdąć/odkleić tarcze i założyć nową ?
Rozebranie licznika link:
https://www.youtube.com/watch?v=2hpa...N6z-U&index=27
A nie chce się ktoś zamienić obudową licznika przed liftową z tubami na po liftową? Chętnie się wymienię, jeden warunek to obudowa musi byc w stanie idealnym bez rys itp.